Tyttöjen talvileiri 4.-6. luokkalaisille Honkiniemessä 10.-12.2.2023

pe 10.2. klo 17.00 – su 12.2. klo 11.30

Honkiniemi

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leirillä yhdessä oloa ja mukavaa tekemistä, sekä hiljentymistä kavereiden kanssa.

Leirillä ulkoillaan, askarrellaan, nauretaan, rasteillaan, lauletaan ja leikitään yhdessä. Leirillä on tarinallisia hartauksia ja jumalanpalvelus.

Leirin hinta on 32euroa. Leirimaksu sisältää leiriohjelman ja bussikuljetuksen.

Tarkempaa tietoa leiristä saat leirikirjeestä. Kirje, maksulinkki ja leirin osallistujakortti lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen leirin ajankohtaa. Tarkistathan, että sähköposti on oikein. Huomioithan, että bussikuljetus pysäkeiltä järjestetään, kun lähtijöitä on minimissään kolme henkilöä pysäkillä. Lue leirikirje tarkkaan. Bussin aikataulut voivat tarkentua, kun tiedetään miltä kaikilta pysäkeiltä leiriläisiä nousee kyytiin.

Leirien hinnat vaihtelevat leiristä riippuen. Lapsille tarkoitettuihin leireihin voi saada sisaralennuksen, jos perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi leirille. Sisarusalennus on 25 prosenttia leirin hinnasta. Ensimmäisestä lapsesta veloitetaan täysi hinta ja muut lapset ovat oikeutettuja sisaralennukseen. Sisaralennuksen saa mikäli sisarukset osallistuvat samalle, tai eri leirille saman toimintakauden aikana. Toimintakaudet ovat kevät (tammikuu-toukokuu), kesä (kesäkuu-heinäkuu) jasyksy (elokuu-joulukuu). Sisarusalennusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alennus koskee Seinäjoen seurakunnan leirikeskuksissa, eli Ahonniemessä, Honkiniemessäja Lankarissa järjestettäviä leirejä. Osallistuja voi osallistua yhdelle leirille toimintakauden aikana. Leiri on kaikille kouluikäisille.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki

Vastuualue: Kanta-Seinäjoen alue.