Äidit & lapset -leiri Lankarissa 24.-25.3.2023

pe 24.3. klo 17.00 – la 25.3. klo 15.00

Lankarin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leiri kouluikäisille lapsille ja äideille.

Yhden yön yli leiri, joka antaa mahdollisuuden vanhemmalle ja lapsille viettää kiireetöntä yhteistä aikaa. Valmiin ruuan lisäksi tarjolla on ulkoilua, askartelua, leikkiä sekä yhdessä pelailemista. Leiriporukalla touhutaan myös yhdessä ja hiljennytään yhteisiin hartaushetkiin.

Leirin hinta on 21 euroa aikuiselta ja 16 euroa lapselta. Leirimaksu sisältää leiriohjelman. Tarkempaa tietoa leiristä saat leirikirjeessä. Kirje, maksulinkki ja leirin osallistujakortti lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen leirin ajankohtaa. Tarkistathan, että sähköposti on oikein.

Jos leirille osallistuu perheestä useampi lapsi, perhe on oikeutettu 25 prosentin sisaralennukseen. Ensimmäisestä lapsesta maksetaan täysi leirimaksu ja muut sisarukset saavat sisaralennuksen. Leirimaksusta voi kysyä maksujärjestelyä tai huojennusta leiristä vastaavalta työntekijältä.

Vain äiti ilmoittautuu. Lapsi/lapset kysytään erikseen lomakkeella. Mahdolliset ruoka-aineallergiat merkitään jokaisen osallistujan kohdalta erikseen sille varatussa paikassa (esim. Liisa: laktoositon, Matti: maidoton).

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta