Poikien ja tyttöjen kesäleiri 1.-3.lk. Ahonniemessä 4.-5.6.2023

su 4.6. klo 11.00

Some

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kesäleiri 2013-2015 syntyneille pojille ja tytöille Ahonniemessä. Leirillä ulkoillaan, askarrellaan, nauretaan, rasteillaan, lauletaan ja leikitään yhdessä. Leirillä on tarinallisia hartauksia ja jumalanpalvelus.

Leirin hinta on 16 euroa.

Leirimaksu sisältää leiriohjelman ja bussikuljetuksen. Tarkempaa tietoa leiristä saat leirikirjeessä. Kirje, maksulinkki ja leirin osallistujakortti lähetetään sähköpostitse viikolla 20. Tarkistathan, että sähköposti on oikein.
Huomioithan, että bussikuljetus pysäkeiltä järjestetään, kun lähtijöitä on minimissään kolme henkilöä pysäkiltä. Lue leirikirje tarkkaan. Bussin aikataulut voivat tarkentua, kun tiedetään miltä kaikilta pysäkeiltä leiriläisiä nousee kyytiin.

Leirien hinnat vaihtelevat leiristä riippuen. Lapsille tarkoitettuihin leireihin voi saada sisaralennuksen, jos perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi leirille. Sisarusalennus on 25 prosenttia leirin hinnasta. Ensimmäisestä lapsesta veloitetaan täysi hinta ja muut lapset ovat oikeutettuja sisaralennukseen. Sisaralennuksen saa mikäli sisarukset osallistuvat samalle tai eri leirille saman toimintakauden aikana. Toimintakaudet ovat kevät (tammikuu-toukokuu), kesä (kesäkuu-heinäkuu) ja syksy (elokuu-joulukuu). Sisarusalennusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alennus koskee Seinäjoen seurakunnan leirikeskuksissa, eli Ahonniemessä, Honkiniemessä ja Lankarissa järjestettäviä leirejä.
Osallistuja voi osallistua yhdelle leirille toimintakauden aikana.

Lisätietoja leiristä saat: Riikka Niemi, [email protected], 0400-875 929
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Kirkkotie 2
61100 Peräseinäjoki

Vastuualue: Peräseinäjoen alue.