Poikien ja tyttöjen kesäleiri 1.-3. -luokkalaisille Ahonniemessä 21.-22.6.2023

ke 21.6. klo 11.00

Some

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesäleiri vuosina 2013-2015 syntyneille lapsille Ahonniemessä. Leirillä ulkoillaan, askarrellaan, nauretaan, rasteillaan, lauletaan ja leikitään yhdessä. Leirillä on tarinallisia hartauksia ja jumalanpalvelus.

Leirin hinta on 16 euroa.

Leirimaksu sisältää leiriohjelman ja bussikuljetuksen. Tarkempaa tietoa leiristä saat leirikirjeessä. Kirje, maksulinkki ja leirin osallistujakortti lähetetään sähköpostitse viikolla 22. Tarkistathan, että sähköposti on oikein.
Huomioithan, että bussikuljetus pysäkeiltä järjestetään, kun lähtijöitä on minimissään kolme henkilöä pysäkiltä. Lue leirikirje tarkkaan. Bussin aikataulut voivat tarkentua, kun tiedetään miltä kaikilta pysäkeiltä leiriläisiä nousee kyytiin.

Leirien hinnat vaihtelevat leiristä riippuen. Lapsille tarkoitettuihin leireihin voi saada sisaralennuksen, jos perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi leirille. Sisarusalennus on 25 prosenttia leirin hinnasta. Ensimmäisestä lapsesta veloitetaan täysi hinta ja muut lapset ovat oikeutettuja sisaralennukseen. Sisaralennuksen saa mikäli sisarukset osallistuvat samalle tai eri leirille saman toimintakauden aikana. Toimintakaudet ovat kevät (tammikuu-toukokuu), kesä (kesäkuu-heinäkuu) ja syksy (elokuu-joulukuu). Sisarusalennusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alennus koskee Seinäjoen seurakunnan leirikeskuksissa, eli Ahonniemessä, Honkiniemessä ja Lankarissa järjestettäviä leirejä.
Osallistuja voi osallistua yhdelle leirille toimintakauden aikana.

Lisätietoja leiristä saat: Kirsi Martikkala, kirsi.martikkala@evl.fi, 050-345 9346

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Ojelmistontie 7
60550 Nurmo

Vastuualue: Nurmon alue.