Yhdessä sanoin ja sävelin ilta

to 14.12. klo 18.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Adventus Domini-näkökulmia tuhatvuotisesta valtakunnasta.

Suomen sana adventti tulee latinan kielen sanoista adventus Domini, mikä suomeksi käännettynä on Herran tuleminen. Adventtiaika ja sen tekstit johdattelevat meitä muistamaan kiitollisin mielin Jeesuksen ensimmäistä tulemista ja maailman syyllisyyskysymyksen ratkaisua Golgatalla. Armon ja anteeksiantamuksen ovi on kaikille avoinna. Seuraava maailmanhistorian huippukohta on Jeesuksen toinen tuleminen. Siitä kertovat erityisesti toisen adventtisunnuntain tekstit ja pyhän nimi: "Kuninkaasi tulee kunniassa". Silloin ratkaistaan maailman valtakysymys. Siirrytään Jumalan pelastushistoriassa uuteen rauhan aikakauteen, josta käytetään muun muassa nimitystä "Tuhatvuotinen valtakunta" (Ilm. 20). Aiheesta opettaa Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen.

Kuinka rohkaiseva ja toivorikas onkaan adventin ajan sanoma! Siitä käsin on ilo valmistautua joulun viettoon. Jouluna voimme kiittää ja ylistää Jumalaa siitä, mitä hän on jo tehnyt, ja siitä, mitä hän vielä tulee tekemään! Näissä on kristillisen toivon ydin!

Klo 20.00 ilta jatkuu rukoushetkellä, jonka aikana on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukouspalveluun. Mukana Raili Kaataja, Pirjo Rautio ja muita rukoustiimiläisiä.

Tilaisuutta ennen on kahvitarjoilu. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan!
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta