Pari Tunnetta -kurssi

ke 13.3. klo 17.30

Muu tila

Ilmoittautuminen ma 4.3.2024 mennessä, alkaa 13.3. klo 17.30

Kiertävätkö riidat aina samaa kehää ja oma kumppani tuntuu olevan jossain kaukaisuudessa? Katkeaako yhteys väliltänne ja riidat jäävät sopimatta? Ovatko tavallinen arki, stressi tai vastoinkäymiset nakertaneet parisuhdetta?

Etelä-Pohjanmaan Perheasiain neuvottelukeskus järjestää keväällä nettiparisuhdekurssin, jossa yhdistyy sekä pariskuntien itsenäinen työskentely Pari Tunnetta -materiaalin kanssa että perheneuvojien tuki ja ohjaus Teams-kokoontumisissa. Työskentely tapahtuu oman kumppanin kanssa ja voit osallistua kurssiin omalta kotisohvalta mistä päin Etelä-Pohjanmaata tahansa.

Pari Tunnetta -parisuhdekurssi on Tampereen perheasian neuvottelukeskuksessa kehitetty maksuton verkkokurssi parisuhteen tueksi. Se perustuu kanadalaisen psykologi Sue Johnsonin kehittämään tunnekeskeiseen pariterapiaan. Siinä tutkitaan oman parisuhteen vuorovaikutusta ja tunneyhteyttä kiintymyssuhdeajattelun näkökulmasta.

Kurssin tavoitteena on kehittää kumppaneiden välistä tunneyhteyttä ja antaa välineitä ristiriitojen käsittelemiseen. Kurssi soveltuu parhaiten pareille, jotka haluavat lisätä ymmärrystä omasta itsestään ja parisuhteestaan sekä parantaa keskinäistä yhteyttä ja läheisyyttä. Kurssi ei sovellu pareille, joiden suhteessa on akuutti kriisi, erotilanne, väkivaltaa tai liiallista päihteiden käyttöä.

KURSSIN RAKENNE:
* Aloitustapaaminen ja info ke 13.3. klo 17.30-18.30 Teams
* Itsenäistä työskentelyä Pari Tunnetta -materiaalin parissa
* Välitapaaminen ke 10.4. klo 17.30-19.00 Teams
* Itsenäistä työskentelyä Pari Tunnetta -materiaalin parissa
* Lopputapaaminen ja kurssin päätös la 25.5. klo 12-14 Teams/lähitapaaminen

Ilmoittautumiset ma 4.3. mennessä: tarja.ahvenniemi@evl.fi

Kurssin ohjaajina toimivat perheneuvojat Anne Bexar ja Markku Orsila.

Lisätietoja: anne.bexar@evl.fi

Jos olet kiinnostunut kurssista mutta et pysty osallistumaan aloitustapaamiseen, ole yhteydessä Anneen anne.bexar@evl.fi tai Markkuun markku.orsila@evl.fi
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta, Seinäjoen seurakunta