Torstaikerho

Kehitysvammaisten kerho, tutummalta nimeltään torstaikerho, on tärkeä osa Ylistaron kappeliseurakunnan diakoniatyötä. Odotetuissa kokoontumisissa käy aina hyväntuulinen puheensorina.

Torstaikerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa Ylistaron kappeliseurakunnan seurakuntatalon isossa kerhohuoneessa. Jokainen tapaaminen alkaa kahvitarjoilulla ja kuulumisten vaihtamisella, minkä jälkeen siirrytään muun tekemisen pariin.

Kerhokertojen sisältö vaihtelee; ohjelmassa voi olla esimerkiksi askartelemista, bingon pelaamista, levyraatia, arvoituksia ja tietovisoja. Kerhokertoja suunniteltaessa huomioidaan myös kerholaisten toiveet. Tärkeintä on mukava ja rento yhdessäolo. Jokainen kerhokerta päättyy lyhyeen hartaushetkeen. Hartaudessa hiljennytään Raamatun Sanan äärelle, lauletaan, rukoillaan ja pyydetään Taivaan Isän huolenpitoa elämän jokaiseen hetkeen.

Torstaikerhon toiminta on maksutonta, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerho on tarkoitettu kaikille Ylistaron alueella asuville kehitysvammaisille, jotka haluavat kokoontua yhteen mukavan ja rennon yhdessäolon merkeissä. Kerhon ohjaajana toimii nuoriso- ja diakoniatyöntekijä Titta Nortunen.

Syyskaudella 2019 kerho kokoontuu: 22.8. 19.9. 24.10. 21.11. sekä 12.12. klo 14.00

Paikka: Ylistaron kappeliseurakunnan seurakuntatalon iso kerhohuone

Järjestäjä: Ylistaron kappeliseurakunta