Kahvit, keskustelut ja kirjallisuus


Seinäjoen seurakunnassa kokoontuu ryhmiä, joissa keskustellaa eri aihepiireistä. Runopiirissä analysoidaan runoja ja harjoitellaan esiintymistä hengellisen runouden parissa, kun taas Porinapiirissä viihdytään vapaamuotoisemman keskustelun merkeissä.

Aikuisten nuortenillat

Ylistaron pappilassa kolmen viikon välein perjantai-iltaisin klo 18 alkaen 21.1. Aikuisten nuortenillat on tarkoitettu työikäisille aikuisille, jotka kaipaavat levähdyspaikkaa arjen kiireiden keskellä. Illoissa on erilaisia teemoja, joihin iltoihin tulijat voivat vaikuttaa. Illoissa lauletaan, kahvitellaan ja syödään yhdessä, pelaillaan, jutellaan, luetaan Raamattua ja hiljennytään hartauteen. Iltoihin voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi kahvittajaksi, hartauden pitäjäksi ja ohjelman vetäjäksi. Yhteyshenkilö Jarmo Happonen 044 7769105.

Runopiiri

Runopiiri kokoontuu parittomien viikkojen maanantaisin kello 16 Seinäjoella seurakuntakeskuksessa. Ota mielirunojasi mukaan, tai tule muuten vaan. Jaamme kokemuksiamme, opimme toisiltamme ja tutustumme runoilijoiden elämäntarinoihin. Mukaan ryhmään voi tulla koska vain.

Porinapiiri

Naisten porinapiiri tiistaisin Nurmon seurakuntakodilla klo 18-20. Porinapiirin kokoontumiskerrat syksyllä 2020 ovat 6.10.,3.11. ja 1.12. Keskustelua kaikenikäisten naisten kesken iltakahvin merkeissä aina silloin kuin itselle sopii.

Miesten ilta

Miesten illat kokoavat kuukausittain noin 200 miehen joukon Seinäjoen alueella. Miesten illoissa on vierailtu esimerkiksi Etelä-Pohjanmaan alueen yrityksissä. Iltojen teema vaihtelee kokoontumispaikan mukaisesti. Joka kerralla julistetaan evankeliumia ja lauletaan virsiä. Illat ovat maksuttomia ja kaikki miehet ovat tervetulleita mukaan. Miesten illat alkavat kello 19.

Keskiviikkona 29.9. Nurmon kirkko.
Keskiviikkona 27.10. Ylistaron kirkko.
Keskiviikkona 24.11. Kitinojan kirkko.
Tiistaina 14.12. Lakeuden Risti.

Miesten kamari

Miesten kamarissa keskustellaan päivän polttavista aiheista ja tietokilpaillaan. Ryhmä kokoontuu Hyllykallion seurakuntakodin Olotilalla. Miesten kamarin toiminta on toistaiseksi tauolla. 

Naisten aamiaiset

Naisten aamiaisia järjestetään Hyllykallion seurakuntakodilla klo 10 osoitteessa Opintie 1. Aamiaistarjoilun hinta on 5 euroa. Aamiaisilla kuullaan mielenkiintoisia puhujia eri teemoista.

Lauantaina 22.1.2022 Liikuntapappi Eeva-Liisa Helle-Lahti: Kehon ja sielunhoitoa yhdessä liikuntapapin kanssa.
Lauantaina 19.2.2022 Johtava sairaalapastori Artturi Kivineva: Toivo, ihmisen perusvoimavarana.
Lauantaina 19.3.2022 Kappalainen Sanna Ålander: Kristilliset symbolit.
Lauantaina 23.4.2022 Kevätlaulajaiset. Seniorikuoro, Kristiina Ylinen, runoja Kaarina Saranpää.