Lastentapahtumat

Seinäjoen seurakunta järjestää lapsille synttäreitä, perheille tarkoitettuja messuja ja muita tapahtumia. Lasten tapahtumat päivittyvät osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/tapahtumat

10-synttärit 

Tervetuloa mukaan 15.11.2021 kaikki 10 -vuotta täyttävät seurakuntalaiset. Lue lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/kymppisynttarit.

Kouluunsiunaaminen

Siunaamme vuosittain pienet koululaiset koulutielle Seinäjoen kirkoissa: Lakeuden Ristissä sekä Nurmon, Peräseinäjoen ja Ylistaron kirkoissa. Kouluunsiunaaminen järjestetään yleensä elokuussa. Jokainen koulunsa aloittava saa sähköpostilla henkilökohtaisen kutsun juhlaan kaupungin varhaiskasvatuksen kautta. Mikäli et pääse oman alueesi juhlaan, voit osallistua mihin tahansa muuhun juhlaan. Jokainen juhlaan osallistuva koulunsa aloittava lapsi saa seurakunnalta lahjaksi Siunausta koulutielle -kirjan.

 

Big Night- jättinyyttärit

Big Night -iltoja pidetään Seinäjoen seurakuntakeskuksessa kaksi syksyisin ja kaksi keväisin yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Kansanlähetyksen kanssa. Tuolloin Seinäjoen seurakuntakeskus täytyy sadoista 7–12 vuotiaista. Iltaan voi ottaa mukaan karkki- tai sipsipussin. Illoissa kuullaan raamatunkertomus, lauletaan yhdessä bändin kanssa ja tehdään tehtäviä erilaisissa toimintapisteissä. Illoissa on mukana suuri joukko vapaaehtoisia nuoria ja aikuisia. Illat ovat maksuttomia, eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista. Lisätietoa Big Night -illoista nuorisotyönohjaaja Tiina Pihlajalta puhelimitse 044 550 2693 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi.

Synttärit

Juhlistamme vuosittain lapsia järjestämällä synttäreitä eri ikäluokille. Seinäjoen seurakunnassa järjestetään vuosittain synttäreitä esimerkiksi 10– vuotta ja 4–vuotta täyttäville lapsille. Juhlan ohjelmassa muun muassa konsertti, kakkua ja muuta mahtavaa juhlatouhua. Kymppisynttäreiden aikataulu päivitetään lähempänä juhlien ajankohtaa. Syntymäpäivä juhlat päivittyvät tapahtumakalenteriimme ja lähetämme myös kutsun lapselle suoraan kotiin. 

Retket ja muut reissut

Haluamme tukea lapsen ja hänelle tärkeiden aikuisten yhteistä aikaa. Kummiviikko järjestetään Seinäjoen seurakunnassa syksyisin, jolloin järjestämme yhteistä toimintaa kummeille ja kummilapsille. Kummiviikon tapahtumat päivittyvät nettisivuillemme lähempänä Kummiviikon ajankohtaa. Järjestämme myös yhteistä tekemista lapsille ja isovanhemmille.  Yhteinen tekeminen voi olla retki, messu tai vaikka yöpyminen kirkossa.

Kysy lisää lasten tapahtumista

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki
Varhaiskasvatusjohtaja
Seinäjoen seurakunta
Väinölänkatu 4B
60120 Seinäjoki