Pääsiäinen lähestyy

8.4.2019 16.06

Pääsiäinen lähestyy ja palmusunnuntaista, 14. huhtikuuta, hiljaiseen lauantaihin, 20. huhtikuuta, saakka vietetään hiljaista viikkoa.

Viikon aikana kokoonnutaan kirkkoihin seuraamaan Kristuksen kärsimyshistorian tapahtumia.

Seinäjoen seurakunnassa jokaisella alueella on messuja, rukoushetkiä, jumalanpalveluksia ja musiikkitapahtumia jokaiselle hiljaisen viikon päivälle, ja ne löytyvät tapahtumakalenteristamme osoitteessa www.seinajoenseurakunta.fi/tapahtumat.

Viikon päättävät mm. pitkäperjantain maakunnallinen Ristin juhla Seinäjoen seurakuntasalissa, 19. huhtikuuta kello 14 alkaen. Tapahtumassa puhuvat mm. Arja Peltoketo ja Harri Kuhalampi, ja musiikkia esittää Seinäjärven kuoro johtajanaan Jouko Palomäki. Kahvitarjoilu alkaa kello 13.30.

Nurmossa vietetään pitkäperjantaita 19. huhtikuuta perinteisellä kaavalla: ensin kokoonnutaan iltamessuun kello 19 kirkkoon, jonka jälkeen siirrytään jatkoille seurakuntakodille. Tarjolla on kahvit ja modernin popkantelettaren Ida Elinan konsertti n. kello 20.30.

Peräseinäjoella kuullaan hiljaisena lauantaina 20. huhtikuuta Jaakko Löytyn Laulu yhteisestä leivästä, alkaen kello 18 Peräseinäjoen kirkossa. Luvassa on musiikkia, runoa ja kuvia, toteuttajana Lapsikuoro Kipinä, Gospelkuoro Liekki, Peräkamarikuoro, Kirkkokuoro Soihtu ja bändi. Laulujen päälle on luvassa koko kansan nyyttärit, omat eväät mukaan! Seurakunta tarjoaa kahvit ja pientä purtavaa.

« Uutislistaukseen