Nuori urkutaiteilija Lakeuden Ristissä

17.6.2019 10.39

Juuso Kivimäki on 15-vuotias alavutelainen musiikin harrastaja, jonka urkurin taitoja saamme ihastella Lakeuden Ristin Lounasmusiikki-konserttisarjassa keskiviikkona 26. kesäkuuta kello 11.

Ohjelmassa kuullaan muun muassa Bachia, Verdiä sekä Elgarin ”Sotilasmarssi” Pomp and Circumstance, joka on myös hääparien suosiossa.

Kivimäki soittaa urkujen lisäksi myös pianoa ja alttosaksofonia. Kivimäki tekee kanttorin sijaisuuksia lähialueen seurakunnissa ja soittaa Alavuden Puhallinorkesterissa. Lisäksi hän on esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa jo useamman vuoden ajan.

Kivimäki on aloittanut musiikin harrastamisen vajaa kuusi vuotta sitten. Urkujen soitossa häntä opettaa Alavuden seurakunnan kanttori Mari Järvinen.

Seuraava Lounasmusiikki-sarjan konsertti on 10. heinäkuuta, jolloin vuorossa ovat Hanna Petäjä ja Anna-Kaisa Lahtinen, sopraano sekä Maarja Korts, urut, piano. Lounasmusiikki-konsertit ovat keskiviikkoisin kello 11 Lakeuden Ristissä ja kestoltaan noin 30 minuuttia. Konsertteihin on vapaa pääsy. Tule hengähtämään hetkeksi vaikka lounaseväiden kanssa.

« Uutislistaukseen