Mestarin kädessä

17.6.2019 10.46

Kristoffer Streng (oikealla) ja Stefan Jansson

Lakeuden Ristin Suvimusiikki-konserttisarjassa kuullaan sunnuntaina 30.6. kello 18 bassobaritoni Kristoffer Strengiä sekä Stefan Janssonia, piano.

Bassobaritoni Kristoffer Streng (kuvassa oik.) on Vaasassa syntynyt laulaja. Hän on opiskellut laulua Kuula-Opistossa Raila Peltokosken johdolla ja Keski-Pohjanmaan konservatoriossa Hannu Ilmolahden johdolla. Hän on osallistunut useampiin mm Björn Blomqvistin mestarikursseihin. Kanttoritutkinnon hän on tehnyt Oulun konservatoriossa vuonna 2007. Streng toimii pääasiassa kanttorina Vöyrin seurakunnassa, mutta käy usein konsertoimassa kirkoissa ja rukoushuoneissa ympäri Suomea ja pohjoismaissakin. Hänen lauluaan kuullaan lähes viikoittain Radio Vegassa, Radio Patmoksessa ja Radio Deissä. Hänet on nähty sekä Alfa tv-kanavalla että TV7:ssa.

Stefan Jansson (kuvassa vas.) säestää pianolla. Hän varttui vapaaseurakunnassa ja on soittanut pianoa lapsuudesta asti. Jansson on soittanut enimmäkseen hengellistä musiikkia ja gospelia, mutta on kotonaan kaikissa musiikkilajeissa. Hän toimii myös levytyksissä säestäjänä ja sovittajana. Duo on tehnyt monia konsertteja yhdessä.

Konsertissa saamme kuulla lauluja muun muassa Mestarin kädessä -nimiseltä levyltä, joka julkaistiin vuonna 2014. Konsertin yhteydessä on mahdollisuus ostaa levyjä. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Seuraavana Suvimusiikki-sarjassa kuullaan Maksetut viulut -konsertti sunnuntaina 14. heinäkuuta kello 18 Lakeuden Ristissä. Konsertissa esiintyvät Henna-Maria Harju (laulu, viulu, mandoliini), Tuuli Malve (laulu, viulu), Ossi Mäki-Reini (laulu, kitara, perkussiot), Neea Lamminmäki (harmooni) ja Sirpa Luoma (lyömäsoittimet, viulu, laulu).

« Uutislistaukseen