Uutislistaukseen

Noudatamme Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 20 henkilön kokoontumisrajoitusta

Seinäjoen seurakunta noudattaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 26.3.2021 antamaa määräystä, jonka mukaan kaikki yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty 1.-30.4.2021 välisen ajan. Kaikissa alle 20 hengen kokoontumisissa noudatetaan turvaohjeita: tilaisuuksiin voi osallistua vain ilman flunssaoireita sekä huomioimalla kasvomaskisuosituksen, turvavälit ja käsihygienian.

Jumalanpalvelukset ja kokoava toiminta 


Seinäjoen seurakunnassa noudatetaan 20 henkilön kokoontumisrajoitusta kokoavassa toiminnassa. Jumalanpalvelukset järjestetään 20 henkilön rajoituksella. Jumalanpalveluksiin voi osallistua myös verkkokirkon kautta osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/verkkokirkko tai radion kautta Radio Dei 89,4 MHz. Pääsiäisenä Seinäjoen seurakunnan YouTubessa nähdään lisäksi live-lähetyksiä. Pääsiäisen tilaisuudet näet osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/paasiainen

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisissa toimituksissa noudatetaan 20 henkilön kokoontumisrajoitusta ja niitä suositellaan siirrettäväksi suurempiin tiloihin kokoontumisrajoitus ja turvaohjeet huomioiden. Kirkollisissa toimituksissa voivat olla läsnä kaikkein läheisimmät omaiset.  


Palvelutoimistot 

Seinäjoen seurakunnan palvelutoimistot palvelevat puhelimitse ja sähköpostitse. Palvelutoimistojen yhteystiedot löytyvät osoitteesta seinajoenseurakunta.fi/palvelutoimistot. Kiirastorstaina palvelutoimistot Seinäjoella ja Ylistarossa palvelevat kello 12 saakka. 

Lisätiedot: 

29.3.2021 14.09