Yhdessä sanoin ja sävelin

Kansan Raamattuseura ja Seinäjoen seurakunta järjestävät Yhdessä sanoin ja sävelin -iltoja, joissa lauletaan yhdessä virsiä ja hengellisiä yhteislauluja ja joissa on myös musiikkiesityksiä. Iltoihin kuuluu myös raamattuopetusta, rukousta ja lopuksi mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen.

Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kaikille, jotka haluavat tutustua toisiin seurakuntalaisiin ja raamatunopetukseen. Mielenkiintoisesta opetuksesta vastaa Kansan Raamattuseuran julistustyöntekijä Olli Seppänen. Illat juontaa Raili Kaataja ja musiikissa vaihtelevat eri henkilöt.

Iltojen tarkoitus on, että voisimme rohkaista toisiamme luottamaan Jumalan huolenpitoon elämässämme kaikenlaisten kipujen ja ahdinkojen keskellä ja siihen, mitä meille Raamatussa Jeesuksesta ja taivaallisen Isän armosta opetetaan.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ja se on maksuton. Usein opetukset ovat yhden tai kahden illan kokonaisuuksia, joihin pääsee hyvin mukaan, sillä alussa on pieni kertaus edellisestä raamattutunnista, jos aihe on kaksiosainen.

Kokoonnumme Seinäjoen seurakuntakeskuksen alasalissa yleensä kuukauden viimeisenä torstaina. Aloitamme klo 18.30 kahvituksella ja ilta päättyy klo 20, jolloin voi jäädä vielä keskustelemaan. Silloin on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen.

Paikka: Seinäjoen seurakuntakeskuksen alasali

Järjestäjä: Kansan Raamattuseuran ystävät, Seinäjoen seurakunta

Ota yhteyttä: Raili Kaataja, 050 363 8129 tai Pirjo Rautio, 040 512 7286