Ystävän tupa

Ystävän tupa on Seinäjoen alueseurakunnan vapaaehtoistoiminnan keskus ihmisten keskellä – keskellä elämää; kohtaamispaikka kaikenikäisille. Poikkea kahville, lukemaan lehtiä, keskustelemaan tai tapaamaan tuttuja. Ystävän tupa on avoinna ma–pe klo 10–14.

Ystävän tupa on Café Kismuksen tiloissa (Kalevankatu 12). Ruokapankki toimii normaalisti Ystävän tuvan vanhoissa tiloissa Matti Visanninkujalla.

Ystävän tuvan osoitteen ja muut yhteysteidot löydät täältä >>

Ystävän tuvan päivän ohjelma on luettavissa Ilkasta poimintoja-palstalta. Vakio viikko-ohjelma on nähtävissä myös alla olevassa listassa. Ystävän tuvan seinältä löytyy kuukausikalenteri ja tarkemmat ohjelmistot. HUOM. Ystävän tupa on suljettu heinäkuun ajan.

Ystävän tupa on nyt myös Facebookissa, tykkäämällä Ystävän tupa -sivusta saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja mahdollisista muutoksista.

Avaa tästä Ystävän tuvan esite >>

Ystävän tuvan kautta voi saada myös saattoapua sairaalaan, ulkoiluapua, lähimmäispalvelun kautta ystävän tai tilapäisapua kotiin. Jos kaipaat tallaista apua, soita diakoni Johanna Piuholalle (050 370 9945).

Ystävän tuvalla toimii myös viikoittain erilaisia ryhmiä, alla perusteellisempi kuvaus viikon ohjelmasta. HUOM. toimintaryhmät ovat kesäkuulta elokuulle kesätauolla ja Ystävän tupa on suljettu koko heinäkuun. Tiistaihartaus ja -ruokailu järjestetään vielä 25.6. ja sen jälkeen seuraavan kerran tiistaina 6.8. Ajankohtaisen ohjelman löydät Ystävän tuvan Facebook-sivulta. 

Ystävän tuvalla on myös myynnissä erilaisia laadukkaita käsitöitä edullisesti. Käsitöiden ja askarteluiden tuotto menee Ystävän tuvan kautta hyväntekeväisyyteen, vuosittain vaihtuvalle eri seurakunnan kohderyhmille. Poikkea ostoksille!

Ystävän tuvan toimintaa

Maanantai

 • Tuolijumppa (maksuton) maanantaisin klo 10–11
 • Ystävän tuvan kuoro ja lauluhetki Myllypuistosairaalassa joka kk:n ensimmäinen maanantai klo 14.15. Lauluharjoitukset ovat samana päivänä seurakuntakeskuksen yläsalissa klo 12.30. Ota virsikirja mukaan lauluharjoituksiin, kiitos!

Tiistai

 • Hartaushetki tiistaisin klo 11 ja sen jälkeen ruokailumahdollisuus, 3 € henkilö
 • Uskon kasvuryhmä joka toinen tiistai klo 18
 • Käpy ry tiistaisin n. kerran kuukaudessa klo 17.30–20 (ilmoittautuminen tekstiviestillä ennen kokoontumista Käpy ry:lle).

Keskiviikko

 • Senjorit-ryhmä keskiviikkoisin kerran kuukaudessa klo 12
 • Eläkkeellä olevat papit ja puolisot, kk:n viimeinen keskiviikko klo 15
 • Inkeri-illat n. kerran kuukaudessa klo 18

Torstai

 • Keva-kerho joka toinen torstai klo 18 Ruokapankilla
 • Nuorten raamis joka torstai klo 15 (yläkerrassa, käynti kadulta B-rapun ovesta).

Perjantai

 • Yhteinen aamiainen n. kerran kuukaudessa joka kuun ensimmäinen perjantai klo 8-10. Aluksi pieni aamuhartaus, minkä jälkeen aamupalaa tarjolla. Vapaaehtoinen maksu.

 

Tervetuloa osallistumaan!