Ystävän tupa | Nurmon ja Hyllykallion Olotila

Ystävän tupa

(Kismus) Kalevankatu 12 b, Seinäjoki

Ystävän tupa on kohtaamispaikka sekä vapaaehtoistoiminnan keskus Seinäjoen keskustassa ja sinne voi poiketa kahville, lukemaan lehtiä tai tulla tapaamaan ystäviä. Ystävän tuvan toiminnasta vastaa Seinäjoen seurakunta ja toiminnan mahdollistaa joukko vapaaehtoisia työntekijöitä. Vapaaehtoisille on tarjolla monenlaista mielekästä tehtävää ihmisten kohtaamista, kahvilan pitämistä, leipomista ja ohjelman järjestämistä.

Aukioloajat

Ystävän tupa on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–14 ja sijaitsee Kismuksen tiloissa osoitteessa Kalevankatu 12.

Ystävän tupa jää kesätauolle 23.6.-8.8.2022 väliseksi ajaksi. Pyydämme toimintaan osallistuvia huomioimaan korona-ajan ohjeet. Voit tulla vain ilman flunssaoireita. Käytä käsidesiä ja pidä riittävät turvavälit toisiin asiakkaisiin. Seurakunnan tiloissa on vahva maskisuositus.

Ystävän tuvan ryhmätoiminta

Keskiviikkona 22.6. klo 11-14 Ystävän tuvan kesäjuhla klo 11  mukana Otto Savolainen Tarjolla kahvia suolaisen ja makean kanssa.

Ryhmätoiminta on avointa kaikille. Tuolijumppa on kesätauolla ja se alkaa jälleen 5.9.2022

Maanantaisin kello 10 Tuolijumppa
Torstaisin kello 11 Hartaushetki
Torstaisin kello 11.30 Ruokailu hintaan 3 €
Perjantaisin 15.10., 12.11. ja 10.12. kello 1013 Maksutonta talousneuvontaa

Tämän lisäksi järjestämme erilaisia pop up -tyyppisiä tapahtumia, joihin on vapaa pääsy.

Ystävän tuvan yhteyshenkilönä Seinäjoen seurakunnassa toimii diakoniatyöntekijä Johanna Piuhola. Ota yhteyttä, jos tarvitset:
•    tietoa vapaaehtoisena toimimisesta Seinäjoen alueseurakunnassa
•    saattoapua 
•    ystävän lähimmäispalvelun kautta.

Nurmon Olotila

Valkiavuorentie 2 , 60550 Nurmo

Avoinna torstaisin kello 12–15 sekä kuukauden viimeisenä maanantaina klo 17–19.

Nurmon Olotila on Nurmon kappeliseurakunnan diakoniatyön pyörittämä paikka, jonne kuka tahansa voi tulla oleilemaan, rupattelemaan, lukemaan lehtiä tai juomaan kahvit. Olotilassa on myös myynnissä vapaaehtoisten kutomia käsitöitä.

Nurmon Olotilan edustalla järjestetään muutaman kerran vuodessa toripäivä.

Nurmon Olotila sijaitsee Nurmon keskustassa R-kioskin vieressä. Pysäköintialue on rakennuksen välittömässä läheisyydessä. 

Hyllykallion Olotila

Opintie 1 , 60510 Hyllykallio

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä.

Hyllykallion seurakuntakodilla sijaitsevassa Olotilassa kokoontuu syys-marraskuussa ja tammi-huhtikuussa viikoittain naisten ja miesten ryhmiä: Miesten kamari parillisten viikkojen maanantaisin kello 14–16, Naisten kamari parittomien viikkojen maanantaisin kello 14–16 sekä Käsityökamari tiistaisin kello 10–14. Lisäksi Olotila on avoinna Keskiviikkokeittojen yhteydessä kello 11–14.

Olotilassa voi kahvitella, lukea lehtiä, tavata tuttuja, rupatella ja tehdä pieniä ostoksia. Myynnissä on muun muassa villasukkia, tossuja, lapasia, kahvikasseja, kaulakoruja, kortteja ja Nurmo-kynttilöitä.

Pysäköintialue on kiinteistön yhteydessä.

Ota yhteyttä

Diakoni
Seinäjoen alueseurakunta
Kalevankatu 12 b
60100 Seinäjoki
Diakoniatyöntekijä
Nurmon kappeliseurakunta
Opintie 1
60510 Hyllykallio