Vauvakirkko

su 8.1. kello 16.00 - kello 17.00

Vauvakirkko Lakeuden Risti

Tervetuloa Vauvakirkkoon! Vauvakirkko on kirkkohetki, oikeastaan ihan oikea jumalanpalvelus, jonne on erityisesti kutsuttu vuoden 2016 aikana syntyneitä vauvoja. Mutta sinne saavat tulla kaikki pienen lapsen kanssa.

Vauvan kanssa kirkossa köröttelevät äidit, isät ja sisarukset, isovanhemmat, kummit tai vauvakaverit perhekerhosta.

Helistimen heiluttelu yhdessä muiden kanssa on kivan kuuloista, samoin köröttely aikuisen polvella saa aikaan iloisia nauruja. Tai entäpä jos kurkkaan äidin olan yli taaksepäin ja näen siellä toisen iloisen vauvan kasvot? Vauvakirkossa saa olla myös hiljaa sylissä, siliteltävänä ja keinuteltavana.

Vauvakirkossa on musiikkia ja liikettä, laulua ja hyräilyä, helistimen soittoa sekä iloista hihkuntaa. Siellä on tilaa myös rauhoittumiselle, hiljentymiselle, siunaukselle ja rukoukselle.

Mukana Arja-pappi (Peltoketo), Anu-kanttori (Vuorenmaa) sekä lastenohjaajat Anne Siukkola ja Tuulikki Olkkonen.


Järjestäjä

Seinäjoen alueseurakunta

Kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Työalueet: avioparityö, lapsi- ja perhetyö

Katso myös

ke 24.10. klo 10.15

Peräseinäjoen seurakuntatalo

Perhemusiikkikerho

Aikuisen ja lapsen yhteinen muskarihetki
su 28.10. klo 11.00

Katajalaakson seurakuntakoti

Katajalaakson askartelupyhis

Maksutonta. Tervetulleita kaikki lapset ja alle 3-vuotiaat aikuisen seurassa. Pyhiksessä puuhataan monenlaista: askarrellaan, leikitään, lauletaan ja hiljennytään Raamatunkertomusten äärellä.
ke 31.10. klo 17.00 -18.00

Seinäjoen seurakuntakeskus

Kirkkomuskari

Kirkkomuskari on maksuton musiikkihetki koko perheelle. Muskari avoin koko seurakunnan 3–6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Muskarissa lauletaan ja musisoidaan yhdessä joka toinen keskiviikko klo 17–18. Kirkkomuskari kokoontuu Seinäjoen seurakuntakeskuksen alasalissa.