Jumalanpalvelukset ja messut

Seinäjoen seurakunnan kirkoissa vietetään jumalanpalveluksia joka sunnuntai klo 10. Lisäksi järjestämme iltamessuja yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Sunnuntain jumalanpalvelusten ja messujen lisäksi järjestämme teemajumalanpalveluksia.

Tuomasmessu

Tuomasmessua on luonnehdittu etsijän ja epäilijän messuksi. Messuun saa tulla omien elämän kysymyksien ja uskon etsijänä ja epäilijänä, kuten opetuslapsi Tuomas, joka epäili Jeesuksen ylösnousemusta ja uskoi vasta kun itse näki Jeesuksen ylös nousseena. Tuomasmessussa on mahdollisuus öljyllä voiteluun ja messun jälkeen sielunhoitoon. Musiikkina Tuomas messussa on Tuomaslaulukirjan laulut. Tuomasmessuun voi osallistua myös seurakuntalaiset erilaisissa tehtävissä, kuten tekstinlukijoina, esirukoilijoina, kolehdinkantajina, järjestelijöinä ja juontajina. Tuomasmessuja vietetään noin kerran kuussa lauantai-iltaisin Törnävän kirkossa ja toisinaan myös Peräseinäjon kirkossa.

Hevimessu

Hevimessussa musiikki on sovitettu hevimusiikki tyyliin. Hevimessu järjestetään muutaman kerran vuodessa.

Kohtaamispaikka messu

Kohtaamispaikka messu järjestetään yhteistyössä Kansanlähetyksen kanssa noin kerran kuussa.

Perheväen messu

Perheväen messu on tarkoitettu koko perheelle. Messun suunnittelussa on otettu etenkin lapset huomioon saarnassa, musiikissa ja tilaisuuden kestossa. Perhemessua vietetään yleensä Lakeuden Ristissä klo 10 muutaman kerran vuodessa.

Vauvakirkko

Vauvakirkkoon toivotetaan perheen pienimmät läheistensä kanssa pari kertaa vuodessa Lakeuden Ristiin.

YouTube-video