Lakeuden Risti -lehti

Lakeuden Risti on Seinäjoen seurakunnan julkaisema tiedotuslehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehti jaetaan jokaiseen kotiin Seinäjoella mainoskieltotalouksia lukuun ottamatta. Lehden päätoimittaja on Teemu Leino ja toimitussihteeri Kirsi Poltto.

Lue Lakeuden Risti -lehti netissä

Lakeuden Risti -lehden verkkojulkaisut löytyvät osoitteesta lehteri.fi/lakeudenristi. Lehteristä löydät myös muiden seurakuntalehtien verkkojulkaisuja. 

Lakeuden Risti -lehden painetun lehden nettiversion voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla alla lehden päällä näkyvää harmaata ympyrää, jonka sisällä on neliö ja nuoli. Nettilehti aukeaa isompana. Lehteä selaillaan eteen- ja taaksepäin klikkaamalla sivujen uloimpia alareunoja. Kun hiiri on sivun päällä, tekstiä voi myös suurentaa. Lakeuden Ristin verkkolehti ei ole saavutettava Calaméo-palvelussa. Lr 2 2024 CalameoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Ilmestymisaikataulu 2024:

  • nro 1/24: jakelu 31.1. 
  • nro 2/24: jakelu 20.3.
  • nro 3/24: jakelu 5.6. 
  • nro 4/24: jakelu 28.8. syyskauden toimintaesite
  • nro 5/24: jakelu 23.10.
  • nro 6/24: jakelu 27.11. = adventtikalenteri (ei lehteä)

Lakeuden Ristin lehtiarkisto

Vuoden 2018 alusta ilmeistyneiden lehtien arkisto löytyy osoitteesta calameo.com. Lehdet eivät ole saavutettavia Calaméo-palvelussa.

Tilaa Lakeuden Risti -lehti

Lakeuden Risti -lehteä ei jaeta Seinäjoella mainoskieltotalouksiin. Jos haluat lehden osoitteellisena, ilmoita siitä viestintäjohtaja Kirsi Poltolle sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi. Tilaus on maksuton.

Ota yhteyttä

Viestintäjohtaja
Seinäjoen seurakunta
Viestintäpalvelut
Ala-Kuljunkatu 1 A
60100 Seinäjoki
Johtava kappalainen
Ylistaron kappeliseurakunta
Papit
Markinsalontie 2b
61400 Ylistaro

Lakeuden Risti -lehden päätoimittaja.