Yhteisvastuukeräys

Koronan seurauksista kärsivät nuoret tarvitsevat apuasi. Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan koronapandemian seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria niin Suomessa kuin maailmallakin. Keräys alkaa sunnuntaina 6.2.2022. Nostamme nyt erityisesti esiin noin 15–19-vuotiaita nuoria, joista löytyy merkittävä määrä etäopiskelun ja eristäytymisen haasteista kärsineitä sekä yksinäisyyttä, ahdistusta ja toivottomuutta kokeneita nuoria. Lue lisää keräyksestä osoitteessa yhteisvastuu.fi

Lahjoita

Yhteisvastuukeräykseen voit lahjoittaa:

Katso muut lahjoitustavat:
yhteisvastuu.fi/lahjoita

 

 

Kirkkopalvelut ry:n keräyslupa RA/2020/639. Tällä hetkellä tuemme 40 prosentilla tuotosta suomalaisia avun tarvitsijoita, ja 60 prosenttia jakautuu maailman katastrofialueille Kirkon ulkomaanavun kriisiapuun ja kehitystyöhön. 

Ota yhteyttä

Diakoniajohtaja
Seinäjoen alueseurakunta
Diakonia
Ala-Kuljun katu 1C
60100 Seinäjoki
Diakoni
Seinäjoen alueseurakunta
Diakonia
Ala-Kuljun katu 1C
60100 Seinäjoki

Mielenterveystyö, perhetyö, näkövammaistyö ja yhteisvastuukeräys. Jouppi – Alakylä – Katajalaakso – Huhtala – Niemistönmaa.


Seijan työvastuisiin kuuluvat yleisen ja yhteisen diakoniatyön lisäksi mielenterveystyö, perhetyö, erityisesti yksinhuoltajien parissa tehtävä työ, näkövammaistyö ja yhteisvastuukeräys. Seijan lähiövastuualue on: Joupin - Alakylän -Katajalaakson -Huhtalan ja Niemistönmaan lähiöissä ja kylillä.

Vastaava diakoniatyöntekijä
Nurmon kappeliseurakunta
Diakonia
Opintie 1
60510 Hyllykallio

Nurmon kappeliseurakunta, vastuualueena: perhetyö, mielenterveystyö, päihdetyö.

Diakoni
Ylistaron kappeliseurakunta
Diakonia
Markinsalontie 2 B
61400 Ylistaro