Sururyhmät syksy 2020 

Sururyhmät on tarkoitettu kaikille, jotka kantavat surua läheisen ihmisen kuoleman vuoksi. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden keskustella ja käydä läpi menetykseen ja suruun liittyviä asioita ja tunteita. Ryhmässä voi luottamuksella keskustella ja kuunnella, jakaa ajatuksiaan tai olla vain hiljaa. Sururyhmät ovat maksuttomia.

Nurmon sururyhmä

Nurmon sururyhmä alkaa lokakuulla. Ohjaajina toimivat pappi Marjo Niskanen ja diakoniatyöntekijä Kati Latikka. Ilmoittaudu sururyhmään keskiviikkoon 30.9 mennessä diakoniatyöntekijä Kati Latikalle numeroon 050 369 1755 tai kati.latikka@evl.fi.

Seinäjoen sururyhmä

Seinäjoen sururyhmä alkaa marraskuussa keskiviikkona 4.11. kello 16.30. Ohjaajina toimivat pappi Tarja Autio ja diakoniatyöntekijä Tuomo Salo. Ilmoittaudu palvetoimistoon numeroon 06 418 4901. Lisätietoja Seinäjoen sururyhmästä antaa sähköpostitse tuomo.salo@evl.fi

Peräseinäjoen sururyhmä

Peräseinäjoen sururyhmä alkaa marraskuussa torstaina 5.11. kello 18. Kokoontuminen on Peräseinäjoen seurakuntatalon kerhohuoneella. Ohjaajina toimivat kappalainen Irja Hietala ja diakoniatyöntekijä Tarja Niemi. Ilmoittaudu lauantaihin 30.10. mennessä Tarja Niemelle numeroon 040 5478918 tai sähköpostitse tarja.niemi@evl.fi.  

Lasten sururyhmä

Lasten sururyhmä on tarkoitettu läheisensä kuoleman kautta menettäneille noin 5–10-vuotiaille lapsille. Ryhmässä lapset saavat käsitellä turvallisesti kohtaamaansa surua erilaisten toiminnallisten menetelmien, kuten satujen ja leikin avulla. Läheisen menetyksestä tulisi olla kulunut useampi kuukausi, jotta surusta on muodostunut konkreettinen asia lapsen arkeen. Sururyhmän ohjaajina toimivat Seinäjoen seurakunnan lastenohjaajat. Lisätietoja lasten sururyhmästä saa lastenohjaaja Mervi Timoselta numerosta 050 360 0519 tai sähköpostilla mervi.timonen@evl.fi.
 

Sururyhmien yhteyshenkilöt paikkakunnittain

Vastaava diakoniatyöntekijä
Nurmon kappeliseurakunta
Opintie 1
60510 Hyllykallio
Diakoni
Seinäjoen alueseurakunta
Ala-Kuljun katu 1C
60100 Seinäjoki
Diakoni
Peräseinäjoen kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
61100 Peräseinäjoki