Perhejuhlat ja hautajaiset

Olemme läsnä elämäsi ilon ja surun hetkissä. Saat seurakunnastasi tietoa häistä, kasteesta ja hautajaisista. Voit pyytää myös siunausta uudelle kodillesi.

Kodin siunaaminen

Kodinsiunauksessa pyydetään yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa siunausta kodille ja siellä asuville ihmisille. Siunauksen pyytäminen on hyvän toivomista perheen elämään. Kodinsiunaamisen kaava löytyy virsikirjan liiteosasta. Siunausta voi pyytää myös työpaikalle tai uusien tilojen käyttöönoton yhteydessä.

Ala-Kuljun katu 1A
60100  Seinäjoki

Avoinna ma-to kello 9–15 ja pe kello 9–12. Korona-aikana seurakunnan palvelutoimistot palvelevat ensisijaisesti puhelimitse. Paikan päällä asioidessa palvelutoimistoissa maksimissaan kaksi (2) henkilöä kerrallaan.

Nurmontie 3
60550  Nurmo

Seurakunnan palvelutoimistot palvelevat ensisijaisesti puhelimitse. Paikan päällä asioidessa palvelutoimistoissa maksimissaan kaksi (2) henkilöä kerrallaan. Avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9–15.

Kirkkotie 2
61100  Peräseinäjoki

Avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 9–15. Korona-aikana seurakunnan palvelutoimistot palvelevat ensisijaisesti puhelimitse. Paikan päällä asioidessa palvelutoimistoissa maksimissaan kaksi (2) henkilöä kerrallaan.

Markinsalontie 2 b
61400  Ylistaro

Avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 9–15. Korona-aikana seurakunnan palvelutoimistot palvelevat ensisijaisesti puhelimitse. Paikan päällä asioidessa palvelutoimistoissa maksimissaan kaksi (2) henkilöä kerrallaan.