Ruokailut 

Seinäjoen seurakunta järjestää seurakuntalaisille aamiaisia, lounaita ja iltapaloja. Äitien- ja isänpäivälounaan tuotto lahjoitetaan lähetystyöhön. Nuorille aikuisille suunnattu Hävikki-iltapalan tavoitteena on vähentää hävikkiruuan määrää yhteistyössä Seinäjoen alueen alueen kauppojen ja Seinäjoen kaupungin kanssa. 

  Lounaat

  Isänpäivä- ja äitienpäivälounaat Seinäjoella, Nurmossa ja Ylistarossa. Isän - ja äitienpäivälounaan tuotot menevät Lähetystyölle. Muut lounaat päivittyvät tapahtumakalenterissamme. 

  Hävikki-iltapalat

  Nuorille aikuisille suunnattuja Hävikki-iltapaloja järjestetään kerran kuussa kello 17-20 Seinäjoella Kismuksella osoitteessa Kalevankatu 12 B. Syksyn 2020 hävikki-iltapalat: 

  • keskiviikko 9.9.
  • keskiviikko 7.10.
  • keskiviikko 4.11.
  • keskiviikko 9.12.

  Hävikki-iltapalan ruoka on parasta ennen -päiväystä lähestyvää ja lahjoituksena saatua hävikkiruokaa. Iltapala on ilmainen ja osallistumalla iltapalalle osallistut ekotekoon, jolla pyritään vähentämään ruokakauppojen hävikkiruokaa. Kukkaro kiittää, maapallo kiittää. Hävikki-iltapalat järjestetään yhteistyössä Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelujen ja sosiaalityön kanssa.