Ruokailut 

Seinäjoen seurakunta järjestää seurakuntalaisille aamiaisia, lounaita ja iltapaloja. Äitien- ja isänpäivälounaan tuotto lahjoitetaan lähetystyöhön. Nuorille aikuisille suunnattu Hävikki-iltapalan tavoitteena on vähentää hävikkiruuan määrää yhteistyössä Seinäjoen alueen alueen kauppojen ja Seinäjoen kaupungin kanssa. 

Lounaat

Isänpäivä- ja äitienpäivälounaat Seinäjoella, Nurmossa ja Ylistarossa. Isän - ja äitienpäivälounaan tuotot menevät Lähetystyölle. Muut lounaat päivittyvät tapahtumakalenterissamme. 

Keskiviikkoateria Ylistaron seurakuntatalolla joka toinen keskiviikko kello 1112. Toteutetaan toistaiseksi noutoruokana.

Keskiviikkokeitto Hyllykallion ja Nurmon seurakuntakodilla keskiviikkoisin kello 11–13. Vapaaehtoinen ruokaraha 3–4 €.

Hävikki-iltapalat

Nuorille aikuisille suunnattuja Hävikki-iltapaloja järjestetään kerran kuussa kello 17-20 Seinäjoella Kismuksella osoitteessa Kalevankatu 12 B.

Hävikki-iltapalan ruoka on parasta ennen -päiväystä lähestyvää ja lahjoituksena saatua hävikkiruokaa. Iltapala on ilmainen ja osallistumalla iltapalalle osallistut ekotekoon, jolla pyritään vähentämään ruokakauppojen hävikkiruokaa. Kukkaro kiittää, maapallo kiittää. Hävikki-iltapalat järjestetään yhteistyössä Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelujen ja sosiaalityön kanssa.