Rukous ja hartaus

Rukoushetkissä ja hartauksissa voi hiljentyä ja hengähtää kiireisen arjen keskellä.

Rukoushetki Seinäjoella

Pieni hetki rukoukselle ja hiljaisuudelle Lakeuden Ristin toimituskappelissa. Hiljaisuuden rukoushetkessä hiljennytään psalmien ja muiden Raamatun tekstien äärelle. Rukoushetken jälkeen tarjoillaan mieltä ja kehoa lämmittävä iltatee. Rukoushetket pidetään torstaisin klo 16 Seinäjoen seurakuntakeskuksessa. 

Aamurukoushetki Peräseinäjoella

Maanantaiaamun aamurukoushetki on jokaiselle, joka haluaa hiljentyä viikon aluksi ja rukoilla oman mielen päällä olevien asioiden, tai toisten puolesta. Myös kahdenkeskinen keskustelu luottamuksellisesti on mahdollista. Rukouksessa saamme jättää niin ilomme, huolemme kuin murheemme Jumalalle. Rukoushetkessä luetaan sunnuntain evalnkeliumin teksti, jonka ääreen pysähdymme keskustelemaan. Aamurukoushetki päätetään Isä meidän rukoukseen ja Herran siunaukseen. Kysy lisätietoja Kirsti Taipalus, puhelinnumero 040 569 8537.

Sanan ja rukouksen ilta Peräseinäjoella

Sanan ja rukouksen ilta on toistaiseksi tauolla. Saa elämääsi voimaa Jumalan sanasta ja hengellisestä musiikista. Kirkkokahvit alkavat kello 18.30 ja ohjelma klo 19 ja ilta on yleensä kerran kuukaudessa torstaisin Peräseinäjoen seurakuntatalolla. Puhujavastuussa on seurakuntien pappeja tai kansanlähetyksen työntekijä. Sanan ja ruokouksen illalla kerätään kolehti Kansanlähetyksen työn tukemiseen. Myös kahdenkeskiseen keskusteluun ja rukoukseen on mahdollisuus. Ohjelma kestää alle puolitoista tuntia. Lisätiedot Kirsti Taipalus puhelinnumero 040 569 8537.