Lakeuden Risti -lehti

Lakeuden Risti on Seinäjoen seurakunnan julkaisema tiedotuslehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehti jaetaan jokaiseen kotiin Seinäjoella lukuunottamatta mainoskieltotaloukset. Lehden päätoimittaja on Minna Lainimo ja toimitussihteeri Kirsi Poltto.

Lue Lakeuden Risti -lehti netissä

Lakeuden Risti -lehden verkkojulkaisut löytyvät soitteesta lehteri.fi/lakeudenristi. Lehteristä löydät myös muiden seurakuntalehtien verkkojulkaisuja. 

Lakeuden Risti -lehden painetun lehden nettiversion voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla alla lehden päällä näkyvää harmaata ympyrää, jonka sisällä on neliö ja nuoli. Nettilehti aukeaa isompana. Lehteä selaillaan eteen- ja taaksepäin klikkaamalla sivujen uloimpia alareunoja. Kun hiiri on sivun päällä, tekstiä voi myös suurentaa. Lakeuden Ristin verkkolehti ei ole saavutettava Calaméo-palvelussa.

Lakeuden Risti 4/2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jakelupäivä on numerosta 2/22 alkaen perjantai (nro 1/22 to).

  • 1/22: jakelu 3.2.
  • 2/22: jakelu 8.4.
  • 3/22: jakelu 3.6. (Huom. Ilmestyy vain sähköisenä.)
  • 4/22: jakelu 26.8.
  • 5/22: jakelu 28.10.
  • 6/22: jakelu 25.11.

Lakeuden Ristin lehtiarkisto

Vuoden 2018 alusta ilmeistyneiden lehtien arkisto löytyy osoitteesta calameo.com. Lehdet eivät ole saavutettavia Calaméo-palvelussa.

Tilaa Lakeuden Risti -lehti

Lakeuden Risti -lehteä ei jaeta Seinäjoella mainoskieltotalouksiin. Jos haluat lehden osoitteellisena, ilmoita siitä viestintäjohtaja Kirsi Poltolle sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi. Tilaus on maksuton.

Ota yhteyttä

Johtava kappalainen
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1 A
60100 Seinäjoki

Seurakuntavaalien 2022 vaalilautakunnan puheenjohtaja.

Viestintäjohtaja
Seinäjoen seurakunta
Viestintäpalvelut
Ala-Kuljunkatu 1 A
60100 Seinäjoki