Ruokapankkikeräyksellä apua vähävaraisille


Vuonna 2018 Seinäjoen seurakunnan Ruokapankki jakoi alueen perheille apua yhteensä lähes 455 000 euron arvosta. Summa koostuu lahjoituksista, yhteistyökumppaneiden ja EU:n tavara-avusta sekä seurakunnan osoittamasta määrärahasta.

Tarvitsemme sinun apuasi tuodaksemme taas joulun ihmeen jokaiseen pöytään. Jo pienikin summa saa aikaan ison ilon:

15 € lahjakortin lapselle

30 € kinkun, joululaatikot ja -salaatin ruokakassiin  

70 € joulun ruokakassin perheelle

Voit myös lahjoittaa muun haluamasi summan.

Tilinumero: FI13 5419 0110 000936 (EPOP)

Saajaksi: Seinäjoen Seurakunta/Ruokapankki

Viestiksi: "Lahjoitus Ruokapankille"

Keräyslupa RA/2019/763. Voimassa 25.9.2019‒31.12.2020.

Ruokapankin apu ja tämän joulukeräyksen tuotto kohdistetaan lyhentämättömänä Seinäjoen seurakunnan alueella asuville, apua tarvitseville perheille. Kiitos, että autat tuomaan joulun lähelle.

Ruokapankki toimii Seinäjoen alueseurakunnan diakoniatyön alaisuudessa ja jakaa elintarvikkeita vähävaraisille. Joulukeräyksellä Ruokapankki toivoo saavansa seurakuntalaisilta lahjoituksia toimintansa tukemiseen. Lahjoitusten avulla voidaan auttaa vähävaraisia lapsiperheitä Seinäjoella. Avun tarvitsijoiden määrä on kasvanut viime vuosina selvästi.

‒ Avun tarve on valtava. Jopa 850 perhettä tarvitsee jouluisin tukea ja suurin osa on lapsiperheitä, kertoo ruoka-avun koordinaattori Marika Dahl ja korostaa, että pienikin apu on tärkeä.

‒ Yhdessä voimme olla tekemässä joulua heille, jotka elävät vaikeassa elämäntilanteessa. Keräykseen osallistumalla voit antaa joulun jollekin, sanoo Dahl. Keräyksen tuotto menee lyhentämättömänä Ruokapankin kautta apua tarvitseville.

Myös mikäli haluaa tehdä esimerkiksi tavaralahjoituksen Ruokapankille, yhteyttä voi ottaa ruoka-avun koordinaattori Marika Dahliin, puh. 050 385 0444 tai diakoniajohtaja Otto Savolaiseen, puh. 050 570 6271.

Ruokapankin uusi tunnut, viisi tyyliteltyä leipää ja kaksi kalaa ympyrän sisällä.