Seinäjoen seurakunnan musiikkikoulu

Musiikkikoulussa on paikkoja lapsille ja aikuisille. Mukaan otetaan kaikki innokkaat musiikinharrastajat ilmoittautumisjärjestyksessä. Seinäjoen seurakunnassa soittimina on piano, huilu ja kitara. Tarvitsemme vuosittain myös uusia innokkaita opettajia musiikkikouluun.

Musiikkikoulun lukukausimaksu

Musiikkikoulussa on lukukausimaksu, joka tarkistetaan vuosittain. Lukuvuonna 2019–2020 se oli 120 euroa lapselta. Sisaralennus on 100 euroa ja toinen soitin on 80 euroa.

Opiskelu musiikkikoulussa

Musiikkikoulun lukukausi sisältää 12 opetuskertaa syksyllä, 13 opetuskertaa keväällä. Yksilöopetusaika on kerrallaan 20 minuuttia / oppilas. Musiikkikoulussa on mahdollisuus osallistua teoriaopetukseen.

Seinäjoen seurakunnan musiikkikoulun soittimet ovat pianoa, huilu ja kitara. Pianon soiton voi aloittaa 6–vuoden iässä. Huilun ja kitaran soiton voi aloittaa 8–10–vuoden iässä.

Opetus on seurakunnan tiloissa ja opetuksesta huolehtivat pääasiassa nuoret, jotka ovat omissa soitto-opinnoissaan pidemmälle ehtineitä Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston oppilaita.

Opetukseen pääsevät kaikki lapset ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetuksessa käytetty materiaali on samaa kuin muissa julkisissa musiikkioppilaitoksissa, mutta kevätsoittajaisissa hengellinenkin musiikki näkyy.

Musiikkikoulussamme oppilas saa edistyä omista ja kunkin perheen asettamista lähtökohdista käsin. Musiikkikoulun oppilaita pyydetään esiintymään seurakunnan tilaisuuksiin.

Kysy lisää musiikkikoulusta ja ilmoittaudu mukaan

Ota yhteyttä Pirjo Kotkaniemi puhelinnumero 0400 926 400. Musiikkikoulun 2020 tunneista sovitaan Seinäjoen seurakuntakeskuksessa osoitteessa Koulukatu 24, torstaina 20.8. klo 18. 

Oletko suorittanut pt. 3 tutkinnon tai omaat vastaavat tiedot? Oletko kiinnostunut opetustyöstä? Onko sinulla muutaman viikkotunnin verran aikaa opetustyöhön vaikkapa lukio-opintojesi ohella? Jos vastasit kyllä, voit olla Seinäjoen seurakunnan uusi Musuiikkiopettaja.

Ota yhteyttä musiikkikoulun rehtoriin, Pirjo Kotkaniemi puhelinnumero 0400 926 400.

 

Ilmoittaudu musiikkikouluun

Musiikkikoulun rehtori
Seinäjoen alueseurakunta
Kanttorit
Koulukatu 24
60100 Seinäjoki