Ruokailut 

Seinäjoen seurakunta järjestää seurakuntalaisille aamiaisia, lounaita ja iltapaloja. Äitien- ja isänpäivälounaan tuotto lahjoitetaan lähetystyöhön. Nuorille aikuisille suunnattu Hävikki-iltapalan tavoitteena on vähentää hävikkiruuan määrää yhteistyössä Seinäjoen alueen alueen kauppojen ja Seinäjoen kaupungin kanssa. 

Aamiaiset

Naisten aamiaisia järjestetään Nurmon seurakuntakodilla klo 10 osoitteessa Nurmontie 3. Aamiaisilla on teemana ajankohtaiset asiat ja ihmiset. Aamiaistarjoilun hinta on 5 euroa. Aamiaisilla kuullaan mielenkiintoisia puhujia eri aiheita vaihdellen.

  • lauantai 26.9.2020 puhujana on psykoterapeutti Terhi Ketola-Huttunen Vihainen nainen -kirjan pohjalta.
  • lauantai 24.10.2020 puhujana on sairaanhoitaja Malla Ivalo aiheena Saattohoito ja saattohoidon vapaaehtoisena toimiminen.
  • lauantai 21.11.2020 pujhyjana on pastori Karoliina Virkamäki aiheena Nöyryys ja hiljaisuus – uskon salaisuuksien äärellä.

Lounaat

Isänpäivä- ja äitienpäivälounaat Seinäjoella, Nurmossa ja Ylistarossa. Isän - ja äitienpäivälounaan tuotot menevät Lähetystyölle. Muut lounaat päivittyvät tapahtumakalenterissamme. 

Hävikki-iltapalat

Nuorille aikuisille suunnattuja Hävikki-iltapaloja järjestetään kerran kuussa kello 17-20 Seinäjoella Kismuksella osoitteessa Kalevankatu 12 B. Syksyn 2020 hävikki-iltapalat: 

  • keskiviikko 9.9.
  • keskiviikko 7.10.
  • keskiviikko 4.11.
  • keskiviikko 9.12.

Hävikki-iltapalan ruoka on parasta ennen -päiväystä lähestyvää ja lahjoituksena saatua hävikkiruokaa. Iltapala on ilmainen ja osallistumalla iltapalalle osallistut ekotekoon, jolla pyritään vähentämään ruokakauppojen hävikkiruokaa. Kukkaro kiittää, maapallo kiittää. Hävikki-iltapalat järjestetään yhteistyössä Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelujen ja sosiaalityön kanssa.