Rukous ja hartaus

Rukoushetkissä ja hartauksissa voi hiljentyä ja hengähtää kiireisen arjen keskellä.

Torstain rukoushetki

Seinäjoen seurakuntakeskuksessa torstaisin kerhohuone 1:ssä kello 16 kokoontuva avoin ryhmä. Ryhmä kokoontuu 13.1.27.5.2022.

Aamurukoushetki Peräseinäjoella

Aamurukoushetki on jokaiselle, joka haluaa hiljentyä viikon aluksi ja rukoilla oman mielen päällä olevien asioiden, tai toisten puolesta. Myös kahdenkeskinen keskustelu luottamuksellisesti on mahdollista. Rukouksessa saamme jättää niin ilomme, huolemme kuin murheemme Jumalalle. Rukoushetkessä luetaan sunnuntain evalnkeliumin teksti, jonka ääreen pysähdymme keskustelemaan. Aamurukoushetki päätetään Isä meidän rukoukseen ja Herran siunaukseen. Kysy lisätietoja Kirsti Taipalus, p. 040 569 8537.

Laulun ja sanan ilta Peräseinäjoella

Saa elämääsi voimaa Jumalan sanasta ja hengellisestä musiikista. Kirkkokahvit alkavat kello 18.30 ja ohjelma klo 19 ja ilta on yleensä kerran kuukaudessa torstaisin Peräseinäjoen seurakuntatalolla. Puhujavastuussa on seurakuntien pappeja tai kansanlähetyksen työntekijä. Laulun ja sanan illalla kerätään kolehti Kansanlähetyksen työn tukemiseen. Myös kahdenkeskiseen keskusteluun ja rukoukseen on mahdollisuus. Ohjelma kestää alle puolitoista tuntia. Lisätiedot Kirsti Taipalus, p. 040 569 8537.