Leirit

Seinäjoen seurakunnassa järjestetään leirejä kouluikäisille lapsille, sekä koko perheen perheleirejä Nurmon Lankarissa, Peräseinäjoen Ahoniemessä ja Ähtärin Honkiniemessä. 

Lastenleirit kouluikäisille

Leirien ohjelmaan kuuluu leikkiä, laulua, askartelua, ulkoilua, ruokailua, pelejä ja leirijumalanpalvelus.

Honkiniemen leirikeskuksen lastenleirit kouluikäisille 2024

Ilmoittautumislinkit kesän leireille aktivoituvat 8.4. kello 9. 

 • Tyttöjen leiri 1.–3. luokkalaisille Honkiniemessä 12–14.6.2024. Hinta 32 €. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.
 • Tyttöjen leiri 4.-6. luokkalaisille Honkiniemessä 14.-16.6.2024. Hinta 32 €. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.
 • Poikien leiri 1.-6. luokkalaisille Honkiniemessä 17.-19.6.2024. Hinta 32 €. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Honkiniemen leirikeskus sijaitsee osoitteessa Honkiniementie 150, 63700 Ähtäri. Tutustu Honkiniemen leirikeskukseen osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/honkiniemi.

Lankarin leirikeskuksen lastenleirit kouluikäisille 2024

Ilmoittautumislinkit kesän leireille aktivoituvat 8.4. kello 9. 

 • Tyttöjen leiri 4.–6. luokkalaisille Lankarissa 5.–7.6.2024. Hinta 32 €. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.
 • Poikien leiri 1.–6. luokkalaisille Lankarissa 7.–9.6.2024. Hinta 32 €. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.
 • Tyttöjen leiri 1.-3. luokkalaisille Lankarissa 9.-11.6.2024. Hinta 32 €. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Lankarin leirikeskus sijaitsee osoitteessa Kourantie 122, 60640 Isokoski. Tutustu Lankarin leirikeskukseen osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/lankari

Ahoniemen leirikeskuksen lastenleirit 2024

Ilmoittautumislinkit kesän leireille aktivoituvat 8.4. kello 9.

 • Tyttöjen ja poikien leiri 1.-3. luokkalaisille Ahonniemessä 3.-4.6.2024. Hinta 16 €. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä. 
 • Tyttöjen ja poikien leiri 4.-6. luokkalaisille Ahonniemessä 24.-26.6.2024. Hinta 32 €. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä. 

Ahonniemen leirikeskus sijaitsee osoitteessa Matinpolku 16, 61180 Haapaluoma. Tutustu Ahonniemen leirikeskukseen osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/ahonniemi

Lisätietoa kouluikäisten leireistä antavat nuorisotyönohjaajat:

Lastenleirien hinnat ja sisaralennus

Leirien hinnat vaihtelevat leiristä riippuen. Lapsille tarkoitettuihin leireihin voi saada sisaralennuksen, jos perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi leirille. Sisarusalennus on 25 % leirin hinnasta. Ensimmäisestä lapsesta veloitetaan täysi hinta ja muut lapset ovat oikeutettuja sisaralennukseen. Sisaralennuksen saa mikäli sisarukset osallistuvat samalle, tai eri leirille saman toimintakauden aikana. Toimintakaudet ovat kevät (tammikuu-toukokuu), kesä (kesäkuu-heinäkuu) sekä syksy (elokuu-joulukuu). Sisarusalennusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Alennus koskee Seinäjoen seurakunnan leirikeskuksissa, eli Ahonniemessä, Honkiniemessä ja Lankarissa järjestettäviä leirejä. 

Leirimaksusta voi kysyä maksujärjestelyä tai huojennusta leiristä vastaavalta työntekijältä. 

Leireille ovat tervetulleita koko seurakunnan kouluikäiset. Osallistuja voi osallistua yhdelle leirille / leirikausi.

Perheleirit lapsiperheille

Perheleiri on lapsiperheille tarkoitettu viikonlopun mittainen leiri, joka antaa mahdollisuuden irtautua hetkeksi arkirutiineista, olla kiireettömästi oman perheen kanssa sekä osallistua yhteisiin hetkiin toisten perheiden kanssa. Valmiin ruuan lisäksi tarjolla on ulkoilua, askartelua, leikkiä, saunomista, laulu- ja toimintatuokioita. Päivän päätteeksi hiljennytään iltahartauteen ja leirin lopussa sunnuntaina vietetään perhemessua leirikirkossa. Leireillä majoittaudutaan perheittäin huoneisiin, joissa on oma suihku ja vessa. 

Honkiniemen leireistä lisätietoja antaa Tanja Nortunen 0401683125 ja Lankarin leireistä Antti Maunumaa 040 594 3820.

Perheleirien hinnat ja hakuaika

Perheleiri on suunnattu ensisijaisesti Seinäjoen alueen lapsiperheille. Etusijalla ovat perheet, jotka ovat tulossa perheleirille ensimmäistä kertaa. Perheleirin leirimaksu on 42 euroa kirkkoon kuuluvalta aikuiselta ja kirkkoon kuulumattomalta aikuiselta 60 euroa. Leirin hinta yhdeltä lapselta on 32 euroa. Jos perheestä osallistuu useampi lapsi, perhe on oikeutettu 25 prosentin sisaralennukseen. Ensimmäinen lapsen osallistumishinta on 32 euroa ja seuraavien lasten osallistumishinta on  24 euroa lapselta. Alle 4-vuotiailta emme peri leirimaksua. Leirimaksusta voi kysyä maksujärjestelyä tai huojennusta leiristä vastaavalta työntekijältä. 

Haku leireille alkaa noin kuukautta ennen leirin alkua sähköisesti seurakunnan verkkosivuilla. Perheleirien toteutuminen varmistetaan aina lähempänä ajankohtaa.

 • Perheleiri Honkiniemen leirikeskuksessa 16.-18.8.2024.
 • Perheleiri Lankarin leirikeskuksessa 11.-13.10.2024.
 • Perheleiri Honkinimen leirikeskuksessa 18.-20.10.2024.
   

Vanhempi & lapsi -leirit

Vanhempi & lapsi -leirit eli isä & poika -leiri ja äiti & tytär -leirit ovat tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Isä&poika leirillä isät pääsevät touhuamaan, leikkimään, askartelemaan ja pelailemaan poikiensa kanssa ja äiti & tytär -leirillä äidit pääsevät leikkimään, askartelemaan ja pelailemaan tyttäriensä kanssa. Molemmilla leireillä myös touhutaan yhdessä isolla leiriporukalla sekä hiljennytään ja syödään hyvin. 

Kirje, maksulinkki ja leirin osallistujakortti lähetetään sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen leiriajankohtaa. Tarkista siis, että sähköposti on oikein!

Leirin hinta on 42 euroa aikuiselta ja 32 euroa lapselta. Jos perheestä osallistuu useampi lapsi, perhe on oikeutettu 25 prosentin sisaralennukseen. Ilmoittautuminen leirille on sitova. Leirimaksu palautetaan vain sairastapauksissa. Leirimaksu tulee maksaa ennen leirille lähtöä. Leirimaksusta voi kysyä maksujärjestelyä tai huojennusta leiristä vastaavalta työntekijältä. 

 

Seinäjoen seurakunnan leirit

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Ojelmistontie 7
60550 Nurmo
Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki
Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Kirkkotie 2
61100 Peräseinäjoki
Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki
Nuorisotyön avustaja
Seinäjoen seurakunta
Markinsalontie 2 B
61400 Ylistaro
Kasvatustyöntekijä
Seinäjoen seurakunta
Markinsalontie 2 B 6
1400 Ylistaro
Nuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Ojelmistontie 7
60550 NURMO