Pyhäkoulu

Pyhäkoulu tarjoaa tekemistä lapsille ja vapaan hetken aikuisille. Pyhäkoulu on lasten toiminnallinen kirkkohetki 3-14 -vuotiaille lapsille.

Mikä on pyhäkoulu ja kenelle se on tarkoitettu?

Pyhäkoulu on tarkoitettu 3–14 -vuotiaille lapsille, mutta nuoremmatkin voivat tulla mukaan tutun aikuisen kanssa. Pyhäkoulu kestää noin tunnin ja on maksuton. Pyhäkoulu on seurakunnan kasteopetusta, jossa hiljennytään, kuullaan Raamatun kertomuksia, leivotaan ja lauletaan lasten virsiä, sekä leikitään ja liikutaan. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista ja itsensä arvokkaaksi kokemista. Pyhäkoulusa lapsi oppii luottamaan Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon. Pyhäkoulusta saa osallistumistaulun, johon kerätään osallistumismerkkejä.

Ketkä toimivat pyhäkoulujen ohjaajina? 

Pyhäkoulunohjaajat ovat seurakunnan vapaaehtoisia, jotka ovat valmiita antamaan aikaansa lapsille ja tukemaan kotien kristillistä kasvatusta.

Pyhispaikat

 

Askartelupyhis(Huom, paikka vaihtunut)

Sunnuntaisin klo 11-12

Kultavuoren seurakuntakoti, Ilmolantie 3.

11.9.,18.9.,25.9.

2.10. klo 10 Perhemessu Lakeuden Ristissä, jonka jälkeen ruoka srk-keskuksessa( vapaaehtoinen ruokamaksu) +pientä askartelua ja puuhaa.

9.10.,30.10.,6.11.

 

Kokkipyhis

Ilmoittautuminen viikolla 37 Marja Iivarille.

Pyhikseen otetaan 10 kokkailijaa.

Lauantaisin 24.9., 1.10., 8.10.,5.11.,12.11. klo 10-12

Pohjan seurakuntakoti, Väinölänkatu 4B.

2.10 klo 10 Perhemessu Lakeuden Ristissä, jonka jälkeen ruoka srk-keskuksessa( vapaaehtoinen ruokamaksu) +pientä askartelua ja puuhaa.

 

Legopyhis

Sunnuntaisin 18.9., 25.9., 9.10. klo 11-12

Hyllykallion seurakuntakoti, Opintie 1.

2.10 klo 10 Perhemessu Lakeuden Ristissä, jonka jälkeen ruoka srk-keskuksessa( vapaaehtoinen ruokamaksu) +pientä askartelua ja puuhaa.

 

Pyhismessu on Hyllykallion seurakuntakodilla , opintie 1.

Sunnuntaisin 25.9. ja 30.10 klo17.

Pyhismessu kestää n. puoli tuntia ja sen jälkeen on messuväelle ruoka(vapaaehtoinen ruokamaksu). Kaikki ovat tervetulleita vauvasta vaariin, yksin tai yhdessä. 

Pyhiskirje

Nyt voit tilata useamman kerran vuodessa ilmestyvän Pyhiskirjeen. Pyhiskirjeen välityksellä lapset voivat hiljentyä kotona pieneen hartaushetkeen yhdessä koko perheen kanssa. Lisäksi jokaisessa kirjeessä on mukana aiheeseen liittyvää tekemistä, esimerkiksi askartelua.

Pyhiskirje on maksuton ja voit tilata perheen jokaiselle lapselle oman kirjeen. Kirje ilmestyy niin kauan kuin haluat. Peruuttamisen voit tehdä sähköpostilla, jonka osoitteen löydät Pyhiskirjeen lopusta.

Voit tilata Pyhiskirjeen täältä lapsen nimellä. Myös isovanhemmat voivat tilata sen lapsenlapselle tai kummit kummilapselle. Pyhiskirjeen jäsenellä tulee kuitenkin olla vanhempien lupa.

Kysy lisää pyhäkouluista