Opiskelijoille

Seinäjoen seurakunnan oppilaitospastoreina toimivat SeAMK:ssa Aila Jaakkola ja Sedussa Karoliina Virkamäki. 

Höpötystä

Kismuksen tilat on varattu opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Höpötystä –illat ovat kaikille avoimia ja ltaan voi tulla mukaan omaan tahtiin silloin kun pääsee. Illoissa keskitytään leppoisaan yhdessäoloon ja toisinaan kokataan yhdessä. Illoissa voi harjoitella myös kutomista. Mukana on paljon kansainvälisiä opiskelijoita ja mukana on eri uskontokunnista tulevia ihmisiä. Perusajatus on, että erilaisuus on rikkautta. 

Hävikki-iltapalat

Nuorille aikuisille suunnattuja Hävikki-iltapaloja järjestetään kerran kuussa Seinäjoella Kismuksella osoitteessa. Hävikki-iltapalan ruoka on parasta ennen -päiväystä lähestyvää ja lahjoituksena saatua hävikkiruokaa. Iltapala on ilmainen ja osallistumalla iltapalalle osallistut ekotekoon, jolla pyritään vähentämään ruokakauppojen hävikkiruokaa. Kukkaro kiittää, maapallo kiittää. Hävikki-iltapalat järjestetään yhteistyössä Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelujen ja sosiaalityön kanssa.

Hengähdä hetkeksi

Hengähdä hetkeksi -illat on tarkoitettu naisille, jotka kaipaavat pientä hengähdyshetkeä tai virkistystä arkesi keskelle. Illat tarjoavat ajan ja paikan kuulostella itseäsi. Kuka olet? Mistä sinä pidät? Mitä sinulla olisi annettavana toisille saman ikäisille naisille? Kokoonnumme rennon vapaamuotoisesti Peräseinäjoen kappeliseurakunnan seurakuntatalolla osoitteessa Kirkkotie 2. Illoissa on erilaista ohjelmaa ja vierailijoita, iltakahvit ja lopuksi hartaus. 

Walk in talk 

Seinäjoen seurakunta aloittaa sunnuntaina 30. lokakuuta nuorisokahvila Kismuksella Walk in talk -keskusteluavun tarjoamisen nuorille ja opiskelijoille. Walk in talk -palvelu on maksuton, eikä erillistä ajanvarausta tarvita. Nuori voi tulla tapaamiseen anonyymisti, kertomatta omaa nimeään tai asuinpaikkaansa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Kismuksella keskustelevat seurakunnan nuorisotyön ammattilaiset sekä vapaaehtoisina toimivat ratkaisukeskeiset lyhytterapeutit ja -terapeuttiopiskelijat.  

Lisätietoja Walk in Talk-toiminnasta osoitteessa: www.seinajoenseurakunta.fi/nuoret/walk-in-talk

Ota yhteyttä

Korkeakoulupastori
Papit
Frami A 310.8, Kampusranta 9
60101 Seinäjoki

Vastaanotto SeAmk:n tiloissa.

Seurakuntapastori
Seinäjoen alueseurakunta
Papit
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki

Oppilaitos- ja seurakuntatyö.