Viralliset kuulutukset

Seurakunnan viralliset kuulutukset pidetään verkkopalvelussa näkyvissä nähtävillä oloajan. 

Nurmon kappeliseurakunnassa avoinna kanttorin virka

Seinäjoen seurakunta etsii ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävään kanttorin virkaan tekijää Nurmon kappeliseurakuntaan.

Seinäjoen seurakunnan Nurmon kappeliseurakunnassa on avoinna ylenpää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka. Viran sijoituspaikka on Nurmon kappeliseurakunta. Tehtäviä voi olla koko seurakunnan alueella.

Seinäjoella seurakuntaelämä on vilkasta, kaupunki kasvaa ja toimintaympäristö on kirkon työlle myönteistä. Seurakunnassa on ensiluokkaiset soittimet sekä harjoittelumahdollisuudet. Seinäjoen seurakunnassa on 8 kanttorin virkaa, joista kaksi on sijoitettu Nurmon kappeliseurakuntaan. Lisäksi on nuorisomuusikko.

Etsimme työntekijäjoukkoomme aloitteellista ja yhteistyökykyistä henkilöä. Edellytämme kanttorin perustaitojen vankkaa osaamista ja hengellisen musiikin monipuolista tuntemusta. Toivomme hakijalta kiinnostusta ja kokemusta kuoromusiikin kehittämiseen ja toteuttamiseen. Viran hoito edellyttää mahdollisuutta käyttää omaa autoa virkamatkoihin.

Virkaan valittavalta vaaditaan kirkkohallituksen päätöksen nro 163 mukaista ylempää korkeakoulututkintoa. Virkaan valitun tulee toimittaa luotettava selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote. Viran palkkaus KirVESTESin vaativuusryhmän 601 mukaan, lisäksi maksetaan mahdollista kokemus- ja suorituslisää. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset KirkkoRekry-palvelun kautta pe 2.2.24 klo 15 mennessä. Haastattelut ke 7.2.2024

Lisätietoja antaa Nurmon kappeliseurakunnan johtava kappalainen Miia Juusola-Vänskä, miia.juusola-vanska@evl.fi tai p. 040 594 2456

Ota yhteyttä

Hallintojohtaja
Seinäjoen seurakunta
Hallinto ja talous
Ala-Kuljun katu 1A
60100 Seinäjoki