Herättäjäjuhlat 2023 Seinäjoella

Herättäjäjuhlat järjestetään Seinäjoella 14.–16.7.2023. Herättäjäjuhlien tunnus Anna toivo huomiseen on Siionin virrestä 165. 

Lisätietoja herättäjäjuhlista osoitteessa herattajajuhlat.fi

Tule talkoisiin 

Tervetuloa talkoisiin Seinäjoelle! Seinäjoen herättäjäjuhlille voit ilmoittautua osoitteessa vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Herättäjäjuhlat rakennetaan yhdessä toimien. Juhlien onnistumiseksi tarvitsemme n. 1000 talkoolaista eri tehtäviin. Sellaisia ovat muun muassa juhla-alueen rakentaminen ja purkaminen, kahvioiden ja grillien toiminta, liikenteenohjaus, opastaminen, ensiapu, puhtaanapito ja monet muut tärkeät tehtävät. Sivu päivittyy jatkuvasti sitä mukaa kun uusia talkootehtäviä tulee julki, joten ei hätää, ellet heti löydä mieluisaa - käy myöhemmin tarkistamassa tilanne!

Voit ilmoittautua myös talkookortilla. Merkitse korttiin tehtäväalueet, joihin haluat osallistua. Voit myös valita useamman vaihtoehdon.

Palauta talkookortti täytettynä osoitteeseen: 
Seinäjoen seurakunta, Johanna Piuhola
Ala-Kuljunkatu 1 A, 60100 Seinäjoki.

Tiedot voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen talkoot.seinajoki@h-y.fi

Lataa talkookortti tästä (PDF-ei saavutettava). 

Lue Seinäjoen Juhlaviesti ja tutustu vuoden 2023 herättäjäjuhlapaikkaan

Juhlaviesti 2023 -lehden painetun lehden nettiversion voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla alla lehden päällä näkyvää harmaata ympyrää, jonka sisällä on neliö ja nuoli. Nettilehti aukeaa isompana. Lehteä selaillaan eteen- ja taaksepäin klikkaamalla sivujen uloimpia alareunoja. Kun hiiri on sivun päällä, tekstiä voi myös suurentaa. Juhlaviesti 2023 -verkkolehti ei ole saavutettava Calaméo-palvelussa.

Juhlaviesti 2023Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Koristeellinen,