Palveluoperaatio Saapas

Vapaaehtoiset ovat Saappaan sydän ja sielu. Saapaslaisia yhdistää halu kulkea nuorten rinnalla, auttaa ja kuunnella. Palveluoperaatio Saapas on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon nuorisotyötä, joka kohdistuu ensisijaisesti alle 30-vuotiaisiin. Valtakunnallisesti Saappaan toimintaa koordinoi Nuori kirkko ry. Lue lisää Palveluoperaatio Saappaan toiminnasta osoitteessa lastenjanuortenkeskus.fi/saapas.

Vapaaehtoiseksi Palveluoperaatio Saappaaseen

Jos olet yli 18-vuotias ja kiinnostunut nuorten auttamisesta, voit olla Palveluoperaatio Saappaan vapaaehtoistyöntekijä. Tärkeintä on, että haluat olla keskustelukumppani ja avunantaja siellä, missä nuoret viettävät aikaansa. Vapaaehtoiset toimivat oman alueensa päivystyksissä ja suurilla kesäfestareilla yhdessä muiden Saapasryhmien kanssa. Saapas toimii myös netissä. Jos haluat astua saappaisiin ja tehdä nuorten parissa tapahtuvaa auttamistyötä ota yhteyttä erityisnuorisotyönohjaaja Erja Kinnuseen puhelimitse 044 733 5590.

Saappaan vapaaehtoiset saavat kattavan koulutuksen Saapas-toimintaan, joten ei ole tehtäviä tai vastuita, joita vapaaehtoinen ei voisi hoitaa.

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki

vs. erityisnuorisotyöntekijä (Erja Kinnusen sijainen) Vastuualue: koko Seinäjoen alue.