Palveluoperaatio Saapas

Palveluoperaatio Saapas vastaa nuorten välittömään sosiaaliseen, psyykkiseen tai fyysiseen avun tarpeeseen. Saappaan vapaaehtoiset ovat turvalliseksi tunnistettavia, luotettavia aikuisia, jotka ovat saaneet tehtävään koulutuksen. Saapas menee sinne, missä nuoret jo ovat. Saappaan vapaaehtoiset kohtaavat nuoria heidän omilla ehdoillaan kaduilla, festareilla, sosiaalisessa mediassa ja chatissa.

Vapaaehtoiseksi Palveluoperaatio Saappaaseen

Jos olet yli 18-vuotias ja kiinnostunut nuorten auttamisesta, voit olla Palveluoperaatio Saappaan vapaaehtoistyöntekijä. Tärkeintä on, että haluat olla keskustelukumppani ja avunantaja siellä, missä nuoret viettävät aikaansa. Vapaaehtoiset toimivat oman alueensa päivystyksissä ja suurilla kesäfestareilla yhdessä muiden Saapasryhmien kanssa. Saapas toimii myös netissä. Jos haluat astua saappaisiin ja tehdä nuorten parissa tapahtuvaa auttamistyötä ota yhteyttä erityisnuorisotyönohjaajaan. 

Saappaan vapaaehtoiset saavat kattavan koulutuksen Saapas-toimintaan, joten ei ole tehtäviä tai vastuita, joita vapaaehtoinen ei voisi hoitaa. Lue lisää Palveluoperaatio Saappaan toiminnasta osoitteessa saapas.fi.

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Seinäjoen seurakunta
Nuoret
Kalevankatu 12 B
60100 Seinäjoki

Vastuualue: Koko Seinäjoen alue.