Uutislistaukseen

Toimintamme jatkuu 1.11. alkaen turvaohjeita noudattaen

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on antanut tiedotteissaan 21.10.2020 ja 29.10.2020 viitteitä alueellisen koronatilanteen parantumisesta. Koronatilanteen koko ajan muuttuessa mukautamme toimintaamme voimassa olevien viranomaissuositusten mukaisesti. Seinäjoen seurakunnan toiminta jatkuu 1.11. alkaen turvaohjeita noudattaen. 

Pyydämme seuraamaan sairaanhoitopiirin ja aluehallintoviraston päivittyviä ohjeita. Tarkista ajankohtaiset tiedot Seinäjoen seurakunnan verkkosivuilta www.seinajoenseurakunta.fi ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin verkkosivuilta www.epshp.fi.


Seurakunnan toiminta ja tapahtumat

Seinäjoen seurakunnan toiminta käynnistetään 1.11. alkaen tilakohtaiset henkilörajoitukset huomioiden. Toimintaan voi osallistua vain, jos ei ole flunssaoireita. Kasvomaskisuositus sekä turvaväleihin ja käsihygieniaan liittyvät ohjeistukset ovat edelleen voimassa. Toiminta siirretään mahdollisuuksien mukaan suurempiin tiloihin. Tarkista ajantasaiset tapahtumatiedot osoitteesta seinajoenseurakunta.fi/tapahtumat

Jumalanpalveluksiin voi edelleen osallistua myös verkkokirkon kautta osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/verkkokirkko tai radion Dei 89,4 MHz kautta reaaliaikaisesti. 

Kasvomaskisuositus voimassa

Seurakunnan tiloissa on edelleen voimassa kasvomaskisuositus. Lisätietoja ja ohjeita kasvomaskin käyttöön saat Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin verkkosivuilta www.epshp.fi sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta www.thl.fi.
 

30.10.2020 14.56