Uutislistaukseen

Markku Orsila Etelä-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskuksen johtajaksi 

Etelä-Pohjanmaan perheasian neuvottelukeskuksen johtaja  Eija Harmanen jää eläkkeelle. Peräseinäjoen johtava kappalainen Markku Orsila aloittaa tehtävässä  1.4.2021. 

markku_orsila.jpg

Tiedote 17.12.2020 
 

Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta valitsi kokouksessaan johtajaksi 1.4.2021 lähtien Peräseinäjoen johtavan kappalaisen Markku Orsilan.  EP:n perheasiain neuvottelukeskuksen nykyinen johtaja Eija Harmanen on jäämässä eläkkeelle. Hän on johtanut neuvottelukeskusta vuodesta 2010 alkaen.  

 

Etelä-Pohjanmaan seurakuntien ylläpitämässä perheasiain neuvottelukeskuksessa avoinna olleeseen johtajan virkaan tuli kuusi hakemusta. Hakijoina olivat Riikka Uuksulainen, Jarkko Siekkinen, Jarkko Välikangas, Jukka Salomäki, Markku Orsila ja Hanna Salomäki. 


EP:n perheasiain neuvottelukeskus on perustettu v. 1978.  Kirkon perheneuvonta tukee perheitä ja parisuhteita elämän kriisitilanteissa ja haasteissa sekä edistää hyvinvointia. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Vuosittain asiakkaita käy noin 800 ja poikkeusvuoden aikana määrä on pysynyt lähes samana.  Erilaisia tapaamisia ja neuvotteluja on käyty 4 000. Neuvottelukeskus antaa työnohjausta ja konsultaatioita sekä toimii yhdessä verkostojen kanssa. 
 

17.12.2020 16.24