Uutislistaukseen

Noudatamme aluehallintoviraston 20 henkilön kokoontumisrajoitusta 9.2. alkaen

Seinäjoen seurakunta noudattaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston antamaa 5.2.2021 määräystä, jonka mukaan kaikki yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty 9.2.-1.3.2021 välisen ajan. Alle 20 henkilön kokoontumisissa noudatetaan turvaohjeita: tilaisuuksiin voi osallistua vain ilman flunssaoireita sekä huomioimalla kasvomaskisuosituksen, turvavälit ja käsihygienian. 

Kokoava toiminta 

Seinäjoen seurakunnassa noudatetaan  20 henkilön kokoontumisrajoitusta. Jumalanpalvelukset järjestetään kokoontumisrajoitus ja turvaohjeet huomioiden ja niihin voi osallistua paikan päällä, verkkokirkon tai radion kautta osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/verkkokirkko.  

Kirkolliset toimitukset  

Kirkollisissa toimituksissa noudatetaan 20 henkilön kokoontumisrajoitusta ja niitä suositellaan siirrettäväksi suurempiin tiloihin kokoontumisrajoitus ja turvaohjeet huomioiden.  

Palvelutoimistot 

Seinäjoen seurakunnan palvelutoimistot palvelevat puhelimitse ja sähköpostitse. Palvelutoimistojen yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.seinajoenseurakunta.fi/palvelutoimistotLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Lisätiedot: 

Tiedote 5.2.2021 - Aluehallintovirasto (avi.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohje turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä,Linkki avautuu uudessa välilehdessä (minedu.fi-verkkosivuilla) 

5.2.2021 17.00