Uutislistaukseen

Noudatamme Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 10 henkilön kokoontumisrajoitusta

1.3.2021 17.00

Seinäjoen seurakunta noudattaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 26.2.2021 antamaa määräystä, jonka mukaan kaikki yli kymmenen henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty 2.-31.3.2021 välisen ajan. Kaikissa alle kymmenen hengen kokoontumisissa noudatetaan turvaohjeita: tilaisuuksiin voi osallistua vain ilman flunssaoireita sekä huomioimalla kasvomaskisuosituksen, turvavälit ja käsihygienian. 

Kokoava toiminta 

Seinäjoen seurakunnassa noudatetaan 10 henkilön kokoontumisrajoitusta kokoavassa toiminnassa. Yli 10 henkilön kokoavaa toimintaa ei järjestetä 2.‒31.3.2021 välisellä ajalla lukuun ottamatta seurakunnan varhaiskasvatuksen ja kouluikäisten kerhotoimintaa. 

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset järjestetään 10 henkilön rajoituksella. Jumalanpalveluksiin voi osallistua verkkokirkon kautta osoitteessa seinajoenseurakunta.fi/verkkokirkko tai radion kautta Radio Dei 89,4 MHz.

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisissa toimituksissa noudatetaan 10 henkilön kokoontumisrajoitusta ja niitä suositellaan siirrettäväksi suurempiin tiloihin kokoontumisrajoitus ja turvaohjeet huomioiden. Kirkollisissa toimituksissa voivat olla läsnä kaikkein läheisimmät omaiset.  


Palvelutoimistot 

Seinäjoen seurakunnan palvelutoimistot palvelevat puhelimitse ja sähköpostitse. Palvelutoimistojen yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.seinajoenseurakunta.fi/palvelutoimistot
 

Lisätiedot: 


•    Tiedote 26.2.2021 - Aluehallintovirasto (avi.fi)
•    THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohje, päivitetty 22.2.2021: Ohje koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä (minedu.fi)