Uutislistaukseen

Kädessä olevassa matkapuhelimessa on avoinna Hautahaku.fi-palvelu. Hautahaku.fi-palvelu avautuu Seinäjoen seurakunnan hautausmaiden osalta pyhäinpäiväksi 6.11.2021.

Hautahaku-palvelu opastaa läheisten haudoille

29.10.2021 14.29

Pyhäinpäiväksi 6.11.2021 avautuva Hautahaku.fi helpottaa hautapaikan löytymistä Seinäjoen seurakunnan hautausmailta.

Hautahaku.fi on ollut käytössä Helsingin seurakuntayhtymällä ja palvelu otetaan käyttöön pyhäinpäiväksi myös Seinäjoen seurakunnan sekä Vaasan ja Espoon seurakuntayhtymän hautausmailla.

Hautahaku palvelee kaikkia ihmisiä, joiden läheinen on haudattu Seinäjoen seurakunnan tai Vaasan seurakuntayhtymän hautausmaille. Hautahausta löytyvät seuraavat Seinäjoen seurakunnan hautausmaat: Nurmon hautausmaa, Peräseinäjoen hautausmaat, Törnävän hautausmaa, Ylistaron hautausmaat ja Kitinojan hautausmaa, sekä Vaasan seurakuntayhtymän hautausmaat: Vaasan Uusi hautausmaa, Vaasan Vanha hautausmaa ja Vähänkyrön hautausmaa. 

Haku tapahtuu vainajan sukunimen perusteella ja hakua voi rajata syntymä- ja kuolinvuoden tai hautausmaan mukaan. Palvelun sisältämä karttapalvelu näyttää haudan sijainnin hautausmaalla. Hautahaku.fi toimii selaimella tai mobiilipäätelaitteella.  

Hautahaku-palvelusta kerätään palautetta ja palvelua tullaan kehittämään ja päivittämään saadun palautteen pohjalta kohti parempaa käyttäjäkokemusta. 

Siirry tästä Hautahaku.fi-palveluun