Pappi pitää messua kirkossa hymyillen ja nainen soittaa saksofonia.

Ilta Lakeudelle - astetta rennompi messu 

Seurakunta on koti, jonne jokainen on tervetullut. Se on paikka, jossa jokaisella on oma paikkansa, ja jossa jokainen voi palvella omilla lahjoillaan. Se on myös turvasatama, jonne voi ihan vain tulla olemaan, hengähtämään ja virvoittumaan. 

Jotakuinkin näistä ajatuksista lähti kesällä 2021 liikkeelle Seinäjoen seurakunnan uusi Ilta Lakeudelle -messu. Se syntyi perinteisen messun rinnalle, ikään kuin sen pikkusisarukseksi, tarjoamaan toisenkin paikan kokea seurakunta- ja ehtoollisyhteyttä. 

Ilta Lakeudella -messuissa yhteislauluja johtaa houseband, erilaisissa palvelutehtävissä on seurakuntalaisia, ja rukoukselle ja opetukselle on jätetty tilaa. Messun lopuksi vietetään ehtoollista. 

Tule mukaan yhteisöön

Ilta Lakeudelle -messuun ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kaikissa elämäntilanteissa olevat. Perheen pienimmille on jokaisessa messussa pyhäkoulu. Messun päätteeksi voi vielä jäädä kirkkokahveille ja -tripeille juttelemaan vanhojen tuttujen kanssa tai tutustumaan uusiin. Messussa on monenlaisia palvelutehtäviä esimerkiksi musiikin, äänentoiston, esirukouksen, tilan koristelun ja tervetulotiimin parissa. 

Mikäli haluaisit lisätietoa Ilta Lakeudelle -messuista, jota yhteyttä pastori Mikael Tammilehtoon tai kanttori Tuija Niemistöön

Ilta Lakeudelle -pääsiäistapahtuma

Törnävän kirkossa. Tilaisuuksien aikana ja välissä tarjolla vapaaehtoisella maksulla suolaista piirakkaa, kahvia, teetä ja mehua. 

Sunnuntai 9.4.

14.00–15.25 ARMON TIE – SANOJA JA KESKUSTELUA RISTISTÄ JA ARMOSTA 
Hanna Kivisalo, Houseband 
 
16.00–17.30 ELÄMÄN TIE – ILTA LAKEUDELLE -PÄÄSIÄISMESSU 
Matti Salomäki, Mikael Tammilehto, Houseband

19–21.00 ILON TIE - RUKOUS- JA YLISTYSILTA  
Mikael Tammilehto, Houseband

  
Maanantai 10.4. 

12.00–13.30 TOIVO KIVISELLÄ TIELLÄ -RAAMATTUOPETUS 
Jukka Norvanto, Maksetut viulut  

14.00–15.30 TOIVO MAAILMASSA -RAAMATTUOPETUS  
Jukka Norvanto, Maksetut viulut

17.00–18.30 YHDISTÄVÄ TOIVO -MUSIIKIN JA SANAN ILTA
Maksetut viulut, Jukka Norvanto 
 

Ilta Lakeudelle -lasten pääsiäinen

Voit tuoda 3-12-vuotiaan lapsesi lastenohjelmaan, ja osallistua sillä välin viereisen Törnävän kirkon pääsiäistapahtumaan. Törnävän kirkossa on leikkinurkkaus koko tapahtuman ajan.
Su 9.4. klo 14-16.30 (huoltaja voi tuoda lapsen klo 13.30 alkaen)
Ma 10.4. klo 12-15 (huoltaja voi tuoda lapsen klo 11.30 alkaen)

Lastentapahtuma on Törnävän siunauskappelissa. Kulku pienen kappelin ovesta (parkkipaikan puolelta). Ohjelmassa toiminnallisia pisteitä, kuten pomppulinna, juoksusein, askartelua ja kasvomaalausta. Lastentapahtumassa virittäydytään pääsiäisen ilosanoman äärelle myös muun muassa nukketeatterin ja musiikin keinoin. 

Kysy lisää

Seurakuntapastori
Seinäjoen alueseurakunta
Ala-Kuljunkatu 1 A
60100 Seinäjoki